Zvezdin bal na vodi u subotu između dva mosta na Savi

Neverovatna sezona je iza fudbalera Crvene zvezde, odlični rezultati postignuti su kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu koje su crveno-beli završili bez poraza i oborili brojne rekorde.

Još jedna godina ostaće zlatnim slovima upisana u istoriji kluba, a postignuti rezultati i uložen trud i napor naših prvotimaca zaslužili su spektakularnu proslavu sa do sada neviđenim efektima na ovim prostorima kakva i priliči klubu kao što je Crvena zvezda, navodi se na sajtu kluba.

Crveno-beli će u subotu zaploviti Savom, po izuzetno lepom vremenu koje se najavljuje,a svi oni koji se od 19 časova i 30 minuta budu našli na savamalskoj obali Save uživaće u dugo pripremanom spektaklu kluba povodom osvojene istorijske 32. titule prvaka države.

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a klub i igrači su se odlučili na ovakav vid slavlja zbog trenutne epidemiološke situacije.

Spektaklu će prisustvovati i omladinska selekcija našeg kluba, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Specijalni završni košarkaški turnir omladinske lige za pomoć malom Gavrilu

Read Next

Đoković se sastao sa Vulinom: Sport doprinosi pravilnom razvoju dece i omladine