Zvezda: Tražićemo od FSS izbore na svim nivoima

Na pitanje da prokomentarišu najavu predsednika Vučića da će svi koji rade protivzakonito u srpskom fudbalu biti uhapšeni iz Crvene zvezde su saopštili ga će u septembru zahtevati izbore u fudbalskoj Srbiji na svim nivoima.

“Pobeđujemo svakoga i rušimo sve rekorde, igramo časno i pošteno, dopadljivo za oko, naši navijači su u eforiji, ponosni su na svoju Crvenu zvezdu, najbolju u ovom veku. A da situacija nije dobra, to se vidi golim okom. Ali to je pitanje za FSS, i zato će Crvena zvezda od septembra zahtevati izbore u fudbalskoj Srbiji na svim nivoima.”, rečeno je Tanjugu iz Zvezde.

“Kao najveći klub na ovim prostorima, klub koji je simbol Srbije, klub koji je društveno odgovoran, imamo obavezu da preuzmemo odgovornost za sve što se dešava u srpskom sportu. Apsolutno podržavamo pročišćavanje svega neregularnog u srpskom fudbalu i istrajćemo na tom putu”, poručuju iz Zvezde.

„Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta da vam se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa, svet – sve ćemo da ih pohapsimo”, rekao je Vučić za TV Pink.

“I ne zanima me ko im od državnih funkcionera pomaže po tom pitanju”.

On je rekao i da je slično obećanje dao za Belivukovu grupu, iako ga, kaže, mnogi nisu ozbiljno razumeli, kada je to rekao u javnosti.

“To je moje novo obećanje, a narod neka vidi da li sam govorio istinu. Neka ljudi pogledaju kako će da izgleda sledeće prvenstvo i da li će da se igra “tri za tri”, a da u poslednjih sedam kola neki timovi liče na Mančester siti ili Pari sen Žermen…”, rekao je Vučić, dodajući da je “mnogo tužan” zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

FSS potvrdio kaznu oduzimanja šest bodova Borcu i Jagodini

Read Next

Rad zaustavio Zvezdu na Banjici