Zverev nakon preokreta savladao Beretinija i osvojio Madrid

Nakon što je izbacio Nadala i Tima, Zverev je u finalu ukrstio rekete sa Italijanom Mateom Beretinije i nakon velike borbe i preokreta stigao do tituke u Madridu.

Velika borba u prvom setu. Teniseri su sredinom seta razmenili po jedan brejk. Prvi je do prednosti stigao Beretini, da bi zverev već u narednom gemu uzvratio. Potom su oba tenisera uspela da sačuvaju svoje servise pa je set rešen u taj-brejku.

Beretini uz tri mini-brejka dolazi do prednosti od 5:0. Uzvraća Zverev i spasava set loptu na servis protivnika za 6.6. Potom je Nemac imao set loptu na servis protivnika ali je nije iskoristio. U finišu Beretini je imao više koncentracije oduzeo servis Zverevu i dobio ovaj period sa 10:8.

U drugom setu igrači su osvajali svoje servise sve do devetog gema kada je Zverev stigao do brejka. Potom je bio siguran na svoj servis za 6:4 u drugom setu.

Zverev je imao više snage u odlučujućem setu. U petom gemu je oduzeo servis protivniku i stigao do prednosti. Brejkom u devetom gemu Nemac je stavio tačku na set i meč – 6:3.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Zvezda prešla kotu 100, nakon preokreta do vrha napunila mrežu Zlatibora

Read Next

Sunovrat velikana – Vardar prvi put u istoriji ispao u drugu ligu