Žene rođene u ova 2 znaka su posebne, čeka ih DUG I SREĆAN ŽIVOT

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka dug i srećan život. Jednoj je vladar Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti, a drugoj Jupiter, planeta sreće i obilja, piše Sensa.

Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je reč:

Strelac

Žena rođena u ovom znaku više od svega ceni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoj život i potrebe. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razume njenu želju za slobodom. Neko koga neće ga mučiti posesivnost i ljubomora. Žena Strelac ceni slobodu, uživa da putuje, da ima avanture, lako se prilagođava i prihvata promene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocen.

Škorpija

Slični tekstovi

Ovaj horoskopski znak je neobično dopadljiv, mudar i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je moćna, seksepilna i zna šta želi! Privlače osobe oko sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne pokazuju svima. Sva njihova ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce. Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg „ja“. Neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovakvu sreću u ljubavi, Škorpije će biti neverovatno srećne. Čekaće ih blistava budućnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

ŠTA DONOSI MERKUR U STRELCU OD 17. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA 2022: Device ispunjavaju ciljeve, a NJIH očekuje iskušenje

Read Next

Eskobar: Očekujem dogovor Beograda i Prištine narednih dana