Žena zatekla trojicu muškaraca dok su bacali smeće u šumi, naterala ih da sve pokupe

Trojica muškaraca izbacivala su građevinski otpad u prirodu dok se s njima nije suočila 29-godišnja Ela naterala da pokupe smeće i vrate ga u svoj kamion. Ela je ceo incident, koji se dogodio u engleskom Devonu, snimala, a muškarci su bili vrlo šokirani.

[embedded content]

„Bolje vam je da to pokupite“, vikala je dok im se približavala. Zapretila je da će pozvati policiju i uzela im je ključeve njihovog kamiona. Snimila je njihova lica, registarski broj kamiona i smeće koje su bacili.  “

Tamo se odlaže toliko smeća jer smo blizu auto-puta“, rekla je Ela, koja živi u blizini tog područja, piše Dejli Mejl. Ubrzo je nazvala svog partnera koji je stigao s nekoliko prijatelja. Pozvali su i policiju.

Ispričala je da je toliko bila ljuta da se nije plašila da se sama suoči s tri muškarca.

Slični tekstovi

„Kad se osvrnem unazad, imala sam sreće jer mi nisu ništa uradili. Bili su potpuno šokirani. Snimala sam ih, a oni nisu znali šta da urade“, rekla je dodajući da su odmah počeli sa sakupljaju smeće koje su bacili.

Policija je navela da je malo verovatno da će se muškarci suočiti s krivičnim gonjenjem, uprkos tome što su uhvaćeni na delu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Baštovani otkrili trik: Svi će se diviti vašim ružama ako uradite ovo

Read Next

Za ove muške erogene zone retko koja žena zna