ZDRAVA KOSA BEZ OPADANJA: Evo na koji način da joj poboljšate volumen i sjaj!

Pored promene godišnjeg doba, do opadanja može doći i zbog nepravilne ishrane, zdravstvenih problema, nedostatka gvožđa, hormonskih poremećaja ili stresa. Gubitak kose može da vas obeshrabi i utiče na psihičko stanje i estetiku. Sprečite pojavu ćelavosti na vreme korišćenjem specijalnih i prirodnih preparata koji organizmu pružaju dovoljno hranljivih materija za obnovu dlake.

Dobra kombinacija pražljivo odabranih biljaka staće na put opadanju kose i sačuvati je, a tu kombinaciju ćete naći u preparatu Bob’s secret.

On sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

Bobo za tekst, Bobova tajna

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

bobova tajna

Bob‘s secret preparat možete kupiti klikom OVDEpo sniženoj ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ULJE OVE BILJKE JE SVETI GRAL NEGE KOŽE: Dubinski hidrira, smanjuje upale, sprečava starenje i štiti od UV zračenja!

Read Next

OVO JE TAJNA FIT FORME JELISAVETE ORAŠANIN: Glumica nakon dva porođaja ima liniju za poželeti, a evo i kako!(FOTO)