ZBOG OVE DIJETE JE ANĐELINA DŽOLI BILA NA IVICI ANOREKSIJE: Živela je samo na OVOME!

Izgled Anđelina Džoli već godinama je tema medija, ali i zabrinutosti fanova. Glumica, koja je visoka 170 cantimetara, a kako su mediji pisali, pre tri godine je navodno imala samo 40 kilograma.

Slavna glumica je tada govorila da tako izgleda zbog stresa, jer joj je u tom periodu preminula majka, a i njen razvod od Breda Pita je bio u toku.

Ipak magazin “Mari Kler” je napravio članak o njenoj dijeti uz koju je tada izgubila više od 15 kilograma.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit, Zahara Džoli Pit

Dijeta se temeljila na šačici orašastih plodova i semenkama. Magazin tvrdi da je Anđelina figuru održavala uz mešavina kinoje, prosa, čija semenki i heljde koju je obožavala da jede.

“Anđelina je oduvek obožavatelj semenki i žitarica, ali sad je sve podigla na potpuno novi nivo”, rekao je pre nekoliko godina izvor za jedan magazin, dodavši da se glumica hvali da joj je zbog žitarica i koža sjajnija. Navodno je u to vreme tokom dana unosila svega 600 kalorija.Dan bi započinjala kašikom kokosovog ulja i šakom semenki”, tvrdi izvor.

Orašasti plodovi, Orasi, Lečnici, Bademi, Pistaći, Brazilski orah

“Nekad bi preskočila ručak, ili samo pojela šačicu badema ili gumenih bombona. Draži su joj proteinski šejkovi od konkretnog ručka. Za večeru je najčešće birala nemasni odrezak i čašu crnog vina”, dodao je isti izvor.

U međuvremenu se malo ugojila, pa tako ne izgleda kao da je na rubu anoreksije.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Vlada donela mere za otklanjanje posledica skoka cene gasa

Read Next

Zašto psi smrde kad su mokri?