ZAŠTO JE ŽENA JARAC POSEBNA: Ambiciozna, samouverena, neustrašiva! A iza maske nedostižne žene krije se…

Žena Jarac je pravi predstavnik jedne alfa žene. Ona je srećna tek kada postigne svoje ciljeve. Brižno i uporno ide ka njima. Veoma je organizovana i strpljiva. Sve shvata ozbiljno i kod nje nema šale sa poslovnim i privatnim obavezama.

Veoma je praktična, neustrašiva i odlučna i u životu uvek zna šta želi. Žena Jarac se definitivno odlikuje po svojoj ambicioznosti i disciplinovanosti. Veoma ambiciozno pristupa svojim željama i ciljevima i kod nje ne postoji reč odustajanje.

Ona nikako nije sanjar, već žena koja črsto stoji na zemlji i stvarnost vidi onakvu kakva jeste, pokušava uvek iz nje da izvuče najbolje. Ona je neverovatna jaka žena koja se uvek čvrsto na nogama bori sa svim problemima i nedaćama. Iza maske hladne i nedostižne žene krije se nežna osoba puna humora. Takođe, veoma je tvrdoglava.

žena

Otkrijte jos po nešto o ovoj superženi!

Kakva je u vezi

Za ovu zenu ljubav je i te kako ozbiljna stvar.Ona nikako nije tip koji se lako zaljubljuje, a ljubav na prvi pogled teško ćete doživeti sa ovom ženom. Takođe, ona ne troši svoje vreme na beznadežan flert koji je nigde ne vodi. Ova žena je veoma samouverena i svesna svojih sposobnosti, kada joj se neko svidi, lično ce se pobrinuti da taj muškarac bude njen.

Ona je žena koja voli da ugađa svom partneru i da on pored nje bude srećan i zadovoljan. Takođe, svaki muskarac koji je u vezi ili braku sa ženom u znaku Jarca mora da zna da je ona potpuno nezavisna osoba i ne dozvoljava sebi da zavisi ni od koga, pa ni od muškarca sa kojim živi. Njoj je potreban muškarac koji je uspešan i ambiciozan da bi mogao da je prati kroz život. Takođe, pružiće svom partneru svu mogucu podršku kada mu je to potrebno. Ona je odlicna ljubavnica, koja zna kako da dominira i zadovolji svog partnera.

Kakav je prijatelj

Žena Jarac ima odabrani krug prijatelja i veoma teško proširuje taj krug. Ako vidi da pripadate tu pustiće vas unutra kao ravnopravnog člana. Ona je rođeni vođa , te i u prijateljskim odnosima voli da dominira. Veoma je privržena svojim prijateljima i često zna da ih iznenadi i napravi prijatne planove za njih. Uvek je tu da vam da savet ili pomogne ukoliko je to potrebno. Njeni prijatelji znaju da je ona siguran oslonaci žena koja ce ih uvek usmeriti na pravi put. Rado ce organizovati neki događaj iznenađenja ili vikend aranžman na kome će svi zajedno uživati i samo na kraju ce vas obavestiti da se pakujete. Ona se prema prijateljima ponaša kao prema porodici, tako da ako ste joj prijatelj znajte da imate posebno mesto u njenom životu.

zagrljaj, prijatlejice

Kako žena Jarac drži do svog izgleda i stila

Žena Jaracje poznata po svojoj klasičnoj i neodoljivoj lepoti. Ona nikada sebi nece dozvoliti da izađe iz kuce, a da nije sređena, uredna, sa sređenom frizurom. Ono što ovu damu izdvaja od drugih je neodoljiv pogled i vitka figura.

Ima prelep osmeh za koji stalno dobija komplimente. Ova žena uvek izgleda sveže, a krasi je i njena mladolikost, te uvek izgleda mlađe od njenih godina. Najvise voli poslovne odevne kombinacije koje joj stoje kao salivene. Takođe, ima odličan ukus za odabir toaleta za posebne prilike. Tada dominira i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dobar ručni sat, biserna ogrlica ili umeren lančić su njen stil nakita.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ONI SU ŽIVI ZID ZA SVE INFEKCIJE: Gljivice, bakterije i virusi nemaju šansu protiv ovih PRIRODNIH LEKOVA!

Read Next

Četvrtkom u 9 – Zašto menjamo Ustav