Žao nam je, ali ova tri znaka imaju najmanju šansu da se obogate

Novac nam je svima potreban, ali ga oduvek neki imaju više, neki manje, a neki ga nemaju ni malo. Prema pisanju portala Your Tango, astrolozi smatraju da i na bogatstvo utiče vaš horoskopski znak.

Ova tri horoskopska znaka, naime, imaju najmanje šanse da se obogate.

1. Blizanci

Neodlučnost Blizanaca se, nažalost, ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog šta će obući ili šta će kuvati za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta bi  neodlučnost mogla skupo da ih košta, budući da će retko ko imati strpljenja čekati ih da se odluče i prevagnu opcije kada im se ponudi neka životna prilika. Dok se oni premišljaju, mogao bi da uskoči neko ko lakše donosi odluke i preotme im, na primer, posao iz snova.

Slični tekstovi

2. Vaga

Vage su jako kritične kako prema drugima tako i prema sebi samima. Često će im biti teško da sebe uvere da su sposobni za obavljanje nekog posla, naročito ako osećaju da postoji nekakav rizik. Umesto toga uveriće sebe da nisu u stanju da zarade puno novca i tako će sabotirati sami sebe.

3. Riba

Ribe vole da izvagaju svoje opcije i to je često dobra stvar, ali to ih takođe može ograničavati kad treba da se odluče na neki veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu oko posledica. Voleli bi da ostvare nešto veliko, ali plaše se da će sve završiti loše pa često odustanu u startu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Pas zbog izgleda postao zvezda na internetu, videli li šta je u pitanju (foto)

Read Next

Tinejdžer najmlađi milijarder na svetu: Zna se njegovo ime, ali niko nema fotografiju