ZAHVALJUJUĆI OVOJ DIJETI JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ (52) IMA FIGURU IZ SNOVA:Plan ishrane koji topi i do 3 kg za nedelju dana!

Savršen igled joj se ne može osporiti. U 6. deceniji Jelena Bačić Alimpić izgleda neverovatno, a sve to zahvaljujući sasvim jednostavnom režimu ishrane.

Ona puno pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu, a rezulatati su i više nego očigledni.

Ona je na Instagramu obajvila footgrafije sa letovanja na Zanzibaru, a odmah je usledila lavina komentara i pohvala na njen račun.

“Ništa nije tako vredno kao uspomene i trenuci zarobljeni zauvek u našim srcima i sećanjima… “, napisala je Jelena uz ove fotografije.

Jelena je aktivna na svim društvenim mrežama, pa se tako na početku godine požalila pratiocima da je nabacila nekoliko kilograma, ali i podelila proveren recept da se rešite nakupljenog sala.

“Ubucila” sam se kao nikad”, napisala je Jelena tada.

“Pa, odlučih da se vratim na ozbiljne treninge, i prvi put u životu primenim neke od milion dijeta. Odlučila sam se za autofagiju 16/8 – dakle 8 sati jedem kao ptičica, 16 sati gladujem”.

“I sve ovo nije zbog fizičkog izgleda kao što bi većina pomislila, već zbog mog psiho-fizičkog stanja. Starost je na vratima i ja joj ih, širom otvaram, ali želim da ostarim zadovoljna i srećna. Pre tri dana sam krenula i javljam se za mesec dana… videćemo ima li promena.”

Po kojim principima funkcioniše ova dijte, pročitajte ovde:

Ukoliko vam se ovaj način ishrane ne dopada, predlažemo još nekoliko dijeta:

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Vučić: Moravski koridor najveće i najbolje organizovano gradilište u Srbiji

Read Next

DEKARTOV KVADRAT: Neverovatno lak način da donesete tešku odluku!