Zabiće vam nož u leđa bez da trepnu: Četiri najdvoličnija znaka horoskopa

Nekim znakovima horoskopa urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruke aršine i često zagovaraju jednu stvar dok sami rade upravo suprotno

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrednostima da im stanu na put do uspeha. Nemaju nikakvih problema s gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome ‘zabiti nož u leđa’ i izneveriti poverenje.

Škorpija

Slični tekstovi

On ne veruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu da oproste i zaborave.

Kada neko izneveri njihovo poverenje, oni mu zatvaraju sva vrata. Ali kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.

Strelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su suviše dragi i preobzirni da bi nekome svesno slomili srce. Osim toga, retko drže do svojih principa i lako ih ignorišu kada im to odgovara.

Vodolija

Oni za svakoga imaju osmeh i prave se da brinu o svačijim osjećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procenjuju sve koje poznaju.

Trude se da ostave utisak da su opušteni, dragi i da sve prihvataju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom kriju svoju osuđujuću i kritičku narav, piše Pinkvilla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zaboravite na dijete: Pogledajte koliko kilograma se gubi – seksom

Read Next

Spektakularni prizori iz Crne Gore: Cela trasa novog auto-puta iz drona (video)