ZA OVA TRI ZNAKA, AVGUST ĆE BITI PAKAO: Čuvajte se, biće problema na svim poljima!

Astrolozikažu da će mesec avgustbiti jako specifičan za sve horoskopske znake. Zvezde upozoravaju na opreznost, promućurnost i preračunljivost, naročito kada je novac u pitanju.

Kako god tri znaka će avgust i te kako osetiti na “svojoj koži”.

Bik

Ovaj vreli letnji mesec će za vas biti polao naporan. Karijera ide svojim tokom na neki način ali očekujte dosta verbalnih sukoba sa kolegama kao i sa predpostavljenima. Jedan kolega će vam zadavati glavobolju. Jednostavno sve što uradite on će naći zamerku. U početku ćete imati strpljenja ( vi ste znak koji nikada ne reaguje na prvu loptu ) ali kako vreme odmiče tako i vaš prag tolerancije se smanjuje. Prvo ćete pomisliti da se obratite nadređenom ali ćete naići na zatvorena vrata.

Savet: koliko god možete pomerajte svoj prag tolerancije. “pognite”glavu i samo čekajte kraj meseca. Tada se sve menja i vašu reč ima ko da čuje.

umetnički portret, Portret, Devojka, žena, zla osoba

Blizanci

Na poslu ste preoterećeni. Zadaju vam se rokovi koje je ne moguće ispuniti. Sve to jako utiče na vas. Razmišljate da zatražite pomoć ali niko nema “sluha” za vaše probleme. Ceo taj zatvoreni krug vam nabija tenziju koja se odražava i na vaš ljubavni život. Tu je potrebno da sačuvate barem malo čiste i zdrave energije jer je partner pred pucanjem.

Devica

Jako nepovoljan mesec za vas kada su finansije i posao u pitanju. Kako su planete retrogradne vas to iscpljuje. Kao da krenete jedan korak napred i onda tri koraka u nazad. To vam stvara strah i dovodi vas do samodestrukcije. Tada ste vi najslabiji i sve vaše sjajne osobine dovodite u pitanje kao što je organizacija posla, raspodela obaveza itd.

Savetje da kada osetite nalet te energije da nikako ne posustajete već da tada date sve od sebe. Jer sve što se dešava dešava se u vašoj glavi. Realan svet to oko vas ne vidi. Vidno poboljšanje vam dolazi krajem meseca.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ŽENIO SE 6 PUTA, DVE KRALJICE UBIO, ALI ONA GA JE SAHRANILA: Ova žena je dobro znala kako da se uda!

Read Next

7 STVARI ZA KOJE NIKADA I NIKOME NE TREBA DA SE PRAVDATE: Ovo je isključivo vaš lični izbor!