ZA MODERAN I KREATIVAN IZGLED PROSTORIJE: Na jednostavan način osvežite i uredite vaš dom!

I sami znate kako je samo jedna sitnica dovoljna da vas oraspoloži. To isto važi i kada želite nešto da promenite u svom domu ili poslovnom prostoru. Osvežite prostoriju sa efektnom dekoracijom poput popularnih 3D satova ili polica. Pogledajte šta se najbolje uklapa u Vaš omiljeni kutak i učinite ga potpuno drugačijim!

Crna montažna podna polica je višenamenska – može poslužiti kao mini biblioteka za knjige i/ili časopise, može biti kuhinjski element, može se staviti u kupatilo, ili pak u spavaću sobu. Šta god da zamislite, moguće je. Ne zauzima puno mesta, a s obzirom na to da je crna, uklapa se uz sve boje zidova. Njene dimenzije su 130 cm (visina) x 41 cm (širina) x 31 cm (dubina) i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari. Cena je trenutno snižena i može biti vaša za samo 1.557 rsd. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava za ovu policu je besplatna.

Hangar, Hangar polica

3D satovi su postali najpopularnija dekoracija za vaš prostor. Model T4311B jedan je od najtraženijih. Crne boje, sa mešavinom slova i brojeva visokog sjaja i različitih veličina zaista daje prostoru poseban izgled i mami oduševljenje svih. Njegove razmere su 1 x 1 metar, materijal je eva pena sa zadnje, a plastika akril sa prednje strane. Može da se lepi na sve podloge i moguće ga je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a dužina kazaljke za minute (najduže kazaljke) je 35 cm. U kompletu se dobija uputstvo i lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama.

Cena sata je 2.190 rsd, možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Ako Vam se više uklapa svetlija nijansa, u ponudi je i srebrni sat i možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.190 rsd. Garancija na sat iznosi 2 godine.

Zidni sat, hangar zidni sat

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341S za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Sat T4341S naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

Zidni sat, hangar zidni sat

Naredni model, T4309B, postoji takođe u crnoj i srebrnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika – akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet).

Sat T4309Bnaručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.190 rsd.

Zidni sat, hangar zidni sat

Predsoblje predstavlja prostoriju koja pruža prvi utisak gostu kada uđe u vaš stan, kuću ili radno mesto. Zato je veoma važno da ono bude i sređeno kako bi se gost osetio dobrodošlim. U tome nam pomažu pažljivo odabrani elementi kao što je čiviluk. Predstavićemo vam 2 modela sa kojima ne možete da pogrešite.

Čiviluk T0011 je podni, ukupne visine od 170 cm. Prečnik baze je 32 cm, a materijal mermer. Gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. Drška je od metala i čelika, crne mat boje. Zakačaljke su ravne, ali im je pozicija takva da stvari ne mogu spadati sa njih. Cena čiviluka je 4.500 rsd. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

T0012 čiviluktakođe je podni, crne boje, visine 170 cm. Baza je od mermera, prečnik joj je 32 cm, gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. Drška je od metala i čelika, crne mat boje. Zakačaljke su ravne, sa punim krugovima na vrhu, što mu daje poseban moderan šmek. Cena čiviluka je 4.500 rsd. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Garancija na čiviluke iznosi 2 godine.

Hangar, Hangar čiviluk

Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu modernih, kreativnih i pristupačnih aksesoara za uređenje bilo kog prostora.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

OVAKO JE JOVANA TIPŠIN SKINULA 11 KILOGRAMA: Pevačica je iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (JELOVNIK)

Read Next

MOLITVA ZA SREĆU I NAPREDAK NA SPASOVDAN: Evo koje reči koje privlače radost i harmoniju