ZA LEPU KOŽU – URADI SAMA: Kako da osvežite lice BEZ kupovnih sprejeva?

Koži lica je refreshing naročito potreban, jer je ona najviše izložena suncu, prašini, često je pod šminkom. Međutim, sami možete da napravite vodicu za osvežavanje lica i da na taj način uštedite novac.

Mnogi od vas će sigurno postaviti pitanje čemu face mist, kada možete da se umijete? Pa, i nije baš tako kada ste van kuće. Možda imate priliku da se umijete, ali to znači da, ako se uzdate u umivanje, nećete moći to da radite kada na licu imate šminku (a želite da ostane na vama). Međutim, kada imate dobar raspršivač, moći ćete da osvežavate lice čak i sa kompletnom šminkom na koju to neće uticati.

Ali kako da se osvežite i to dobrim raspršivačem ako smo vam rekli da ne morate da kupujete gotove sprejeve za lice? Trajnim osveživačem! Osveživačem u koji možete da sipate ili samo običnu vodu ili zdravi i osvežavajući mist koji ste sami napravili i da ga ravnomerno raspršite po licu.

Ali kako to izgleda i gde ima da se kupi? Sada je OVDEna SUPER SNIŽENJU – samo 950 dinara, a možete ga poručiti i na broj 011/6 888 999. Sipate vodu u osveživač, usmerite ka licu i tako se osvežite, hidrirate kožu, a pritom ne budete „okupani“ i voda ne lije sa vas! A evo kako izgleda:

Osveživač lica

Za razliku od kupovnih sprejeva, ovaj osveživač nema ograničen rok trajanja. Takođe, dimenzije su mu takve da lako može da stane u torbu. A evo šta biste npr. mogli da dodate u običnu vodu kako biste napravili idealan miks:

-možete ostaviti krastavac da odstoji u vodi, a potom ga izvaditi i sipati vodu u osveživač -običnoj vodi možete dodati nekoliko kapi vitamina E -umesto vode možete sipati zeleni čaj -možete dodati nekoliko kapi limuna

Kombinacije su brojne, a mi smo naveli samo neke od najčešćih koje devojke i žene koriste.

Ne propustite ovu sjajnu AKCIJU i poručite svoj OSVEŽIVAČ LICA po HIT CENI ili online OVDEili pozivom na broj 011/6 888 999. Platite samo 950 din i koriste ga još dugo, dugo.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NAKON 40-TE UNOS OVIH VITAMINA I MINERALA JE NEOPHODAN: Bez njih mozak ubrzano propada!

Read Next

SVI MUŠKARCI MOGU DA DELE ŽIVOT SA NEKIM, SAMO UKOLIKO TO ŽELE: 5 inspirativnih citata Džozefine Bejker! (FOTO)