ZA FRIZUROM PAMELE ANDERSON IZ 90-IH POLUDELE SU SVE SVETSKE LEPOTICE: Postala je hit jeseni, a možete je same napraviti

Legendarna frizura Pamele Anderson koju je nosila tokom 90-ih godina se vraća na velika vrata, te je najpoznatija plavuša opet u centru pažnje. U pitanju je takozvani “Pammy updo” – meki pramenovi uokviruju lice, dok je kosa podignuta u visoku neobaveznu punđu.

Koliko je frizura, koju je proslavila Pamela Anderson, postala poluarna pokazuje i činjenica da hešteg #pamelaandersonhair na TikToku ima preko 6 miliona pregleda. A poseban akcenat ćete dobiti ukoliko krajeve kose, kao i šiške blago uvijete.Odlično pristaje dama i sa dugom, ali i sa kratkom kosom.

Pamela Anderson

Ponovo ju je oživela Kim Kardašijan, ali u malo modernijem ruhu. Naime, starleta u poslednje vreme najčešće na taj način stilizuje kosu, te se sa takvom frizurom pojavila na svim bitnijim proteklim događajima.

Kako možete da je napravite same?

Postoje različite varijante ove frizure, ali je najzastupljeniji klasičan stil, te vrlo lako možete i same da stilizujete kosu.

Prvo napravite nekoliko uvojaka. Potom kosu zavežite u neobaveznu punđu, ali pre toga izvucite prednje pramenove, pričvrstite ih ukosnicama i naprskajte lakom. A detaljan postupak pomžete pogledati u videu ispod:

Idealna je kako za svečanije prilike, tako i za šetnju po gradu sa drugaricama, ali i za poslovan sastanak.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Uzelac o povećanju rata kredita: Nije isti scenario kao sa švajcarcima

Read Next

Ovaj tip ličnosti najređi je na svetu, jeste li baš takvi?