ZA DAME KOJE ŽELE DA UVEK BUDU SPREMNE: Unikatan nakit za svaku priliku bez kog nećete izaći iz kuće!

Nakit koji se uklapa u svaki stil, poslovni, ležerni, sportski, elegantni, potreban je svakoj dami. Osvežava odevnu kombinaciju i pruža potvrdu ličnog stila i samim tim diže samopouzdanje, jer kada se osećamo dobro u sopstvenoj koži, ništa nam ne može biti prepreka. Jedan detalj može toliko pozitivno da utiče na vas i samim tim na vašu okolinu, da je prosto neverovatno. Uverite se i same!

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati klikom OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

Ako volite da budete sofisticirane ovaj model je za vas. Ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Mogu biti odličan izbor za posebne prilike, a po ceni od 490 rsd poručite ih jednim klikom OVDEili pozovite 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

Narukvicaboje kože sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom neće vas ostaviti ravnodušnom. Takođe može da se podešava kako vama odgovara oko ručnog zgloba. Ovu prelepu i nežnu narukvicu možete poručiti klikom OVDEili putem telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

Ako ste ljubitelj kompleta i volite da vam se nakit slaže, imamo par predloga za vas. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Svaki komad ovog nakita daje vašoj odeći posebnost i unikatan sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke.

Komplet ogrlice i narukvice Dark Night rađen je od crnog pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ove ogrlice je 15 cm. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Možete ga poručiti klikom OVDEpo ceni od 2.100 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

Frida komplet SNOW QUEENinspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ove ogrlice je 45 cm i kada je stavite oko vrata, tačno je do dužine vašeg stomaka. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta. Može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi. Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga klikom OVDE po ceni od 2.100 rsdili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

* Celokupnu ponudu unikatnog nakita možete pogledati klikom OVDE.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

U OVOME JE TAJNA SAVRŠENE KOŽE: Zašto Japanke peru lice 10 minuta i zbog čega bismo mi to trebale povremeno da radimo!

Read Next

NAJLUĐI FILMOVI O LETU: Zavalite se i uživajte u jednom od ovih 10 naslova! (VIDEO)