Vulin Krivokapiću: Vlada Crne Gore nije ponizila Srbiju, već samu sebe

Zdravko Krivokapić reagovao je na izjavu predsednika Aleksandra Vučića da Srbija hoće dobre odnose sa Crnom Gorom, ali da neće dozvoliti da je Crna Gora ponižava.

Krivkoapić je objavio na Tviteru da Crna Gora nema nameru nikoga da ponižava, “posebno ne najbližu Srbiju”, istakavši da želi najbolje moguće odnose.

Potom je Aleksandar Vulin poručio Krivokapiću “da Vlada Crne Gore nije ponizila Srbiju, ne zato što to nije htela, već nije mogla”.

“Kada aktuelna Vlada Crne Gore poštuje odluku vlasti Mila Đukanovića da se protera ambasador Srbije, jer je izneo istorijsku istinu o Mojkovačkoj bici, to jeste želja da se Srbija ponizi, kada se vakcine koje je Srbija poklonila Crnoj Gori javno proslede pripadnicima takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga koje Srbija ne priznaje i koje po rezoluciji 1244 ne bi smele da postoje, to jeste želja da se ponizi Srbija, kada se bez razloga i povoda u parlamentu Crne Gore izglasa rezolucija koja kao jedinu svrhu ima da Srbe proglasi odgovornim za nepostojeći genocid u Srebrenici, to jeste želja da se ponizi Srbija, kada se izbegava regulisanje položaja Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, to jeste želja da se ponizi Srbija. Vlada Crne Gore zaista nije ponizila Srbiju, ne zato što nije htela, već zato što nije mogla. Umesto Srbiju, Vlada Crne Gore ponizila je sebe”, istakao je Vulin.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/9/politika.html

Admin

Read Previous

Jedini recept koji će vam biti potreban: Ovako se pravi najbolji domaći majonez

Read Next

Srušio se “mig 29” tokom rutinskog leta u Rusiji, poginuo pilot