Vulin: Borba sa sivom ekonomijom je borba za bolju budućnost naših građana

Dodaje se da je Vulin, koji je sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Kruševcu razgovarao o ostvarenim rezultatima i prioritetima rada policije u narednom periodu, istakao da svaka prokrijumčarena paklica cigareta znači manje novca za škole, bolnice, puteve.

“Policijska uprava u Kruševcu ostvarila je dobre rezultate i tokom prošle godine zaplenila više od 25.500 paklica cigareta bez akcizne markice i oko 750 kilograma rezanog duvana. Borba sa sivom ekonomijom je borba za bolju budućnost naših građana, za nove investicije i razvoj naše zemlje”, rekao je ministar Vulin.

Kako se navodi, Vulin se osvrnuo i na bezbednost saobraćaja na području koje pokriva ova uprava, posebno imajući u vidu predstojeće praznike i činjenicu da se ova uprava nalazi na putu ka Kopaoniku.

“Saobraćajna policija tokom predstojećih praznika obavljaće pojačanu kontrolu saobraćaja na putevima. Apelujem na sve vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, prilagode brzinu uslovima puta, poštuju ograničenja i saobraćajne propise. Samo odgovornom vožnjom možemo da sprečimo tragedije i sačuvamo svoje živote i živote drugih”, istakao je ministar Vulin.

Dodaje se da je Vulin je najavio nova ulaganja u poboljšanje uslova rada policijskih službenika u Kruševcu i poručio da će Ministarstvo učiniti sve da policija bude opremljena i zaštićena, ali isto tako da očekuje maksimalno angažovanje svih pripadnika policije na očuvanju stabilnosti i bezbednosti države i građana.

Na početku posete Policijskoj upravi u Kruševcu, Vulin je položio cveće na spomen-obeležje stradalim pripadnicima ove uprave.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/9/politika.html

Admin

Read Previous

Vučić čestitao Lašetu na izboru za kandidata za kancelara

Read Next

Prištinska “Demokracia.com”: Kurti i Vučić sledeće nedelje u Briselu, a potom u Parizu