Vreme je za ostvarenje snova: Ovih 5 dana biće najsrećniji u julu

Horoskop za jul otkriva – evo koji dani će biti najsrećniji i najpovoljniji za ljubav, posao, novac i ostvarenje želja!

7. jul – magičan dan ostavrenja želja, dani ogledala

„Dani ogledala“ su su vrlo povoljni dani. Ovog dana očekuje nas energija dve sedmice – niz 7-7 ima izuzetno harmoničnu, lepu i romantičnu energiju. Ovo je dan sreće i dobrog raspoloženja. Možete bezbedno da preduzimate nove stvari ili se opustite bez razmišljanja o bilo čemu. Veoma je važno da ne klonete duhom i borite se za svoje mesto pod Suncem.

9. jul – maksimalni protok julskih pegazidi

Julski pegazidi su jedan od najuočljivijih meteorskih pljuskova, odnosno kiša zvezda padalica. Činjenica je da se njegovi meteori kreću ogromnom brzinom od oko 70 kilometara u sekundi, ali im je sjaj izuzetno lep. Sa astrološke tačke gledišta, ovaj dan će biti izuzetno povoljan, jer će nam maksimum ovog potoka otkriti važne tajne. Mnogi ljudi će naučiti nešto što će u potpunosti promeniti njihovu predstavu o određenim događajima, osobama ili životu uopšte.

Slični tekstovi

22. jul – prelazak Venere u znak Device i suprotstavljanje Jupiteru

Venera na današnji dan prelazi u znak Device. Ovo nije njegov najbolji položaj, ali generalno, takav prelaz će blagotvorno uticati na našu energiju. Biće to povoljan dan, jer se u Lavu Venera osećala mnogo gore. Činiće se da će baciti okove i pomoći vam da učinite to isto. Suočavnaje Venere i Jupitera takođe je izuzetno uspešan aspekt. Ova dva događaja će se dopunjavati vrlo blagotvorno.

25. jul – Merkur se suočava sa Plutonom

Dve najudaljenije planete stupiće u sukob 25. jula. To znači da će se nalaziti na suprotnim stranama Zemlje. Ovaj aspekt imaće veoma blagotvornog efekta na naš uspeh u oblastima za koje su ove planete odgovorne: komunikacija, finansije i rad. Takav događaj se ne događa često, pa možemo reći da je ovo jedan od najboljih dana za rad i finansijske aktivnosti čitavog leta, a o julu da i ne govorimo.

28. jula- Promena znakova Jupitera i Merkura

28. jula Jupiter prelazi u znak Vodolije. Nova istorija započinje u istoriji ove planete, a samim tim i u našoj istoriji. U Jarcu je energija Jupitera bila još teža nego obično, ali 28. jula postaće lakša i manje „viskozna“. Naša svest će ovog dana početi da se oslobađa predrasuda. Isti dan se može smatrati povoljnim za nove poslove i nova poznanstva. Takođe, Merkur će 28. izvršiti prelazak u znak Lava. Ovo će takođe biti povoljan događaj. 28. jula povećaće se naše samopouzdanje. Ova planeta će vam pomoći da razumete šta zaista želimo od života. Biće moguće ići na duga putovanja, upoznavati nove ljude.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Porodici neočekivano na račun leglo 50 milijardi dolara, evo šta su uradili

Read Next

Zaista je lako: 2 sjajna trika da smanjite račun za struju