VIŠE OD UKRASA: Nakit koji pristaje svakoj dami i suptilno naglašava njene pozitivne strane, sada je na korak od vas!

Svoj karakter i smisao za modu dame pokazuju putem nakita koji nose. Baš kao i odevne kombinacije, nakit mnogo toga odaje o svakoj dami. Mogu se istaknuti prednosti i sakriti nedostatci, a osim dekorativne uloge, on može biti i statusni simbol. Kroz nakit koji nosi može se mnogo saznati o ženi – o njenom karakteru i ukusu. Izdvojili smo neke modele suptilnog a efektnog nakita koji će dočarati Vaš izgled, upotpuniti ga i oplemeniti.

Vintage heart ogrlica

Frida nakit

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi.

Dužina Vintage heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.

Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

Black Frida circles narukvica

Frida nakit, Frida narukvice

Black Frida circles napravljena je od pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 600 rsd.

Narukvica boje kože sa providnim kamenom

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit

Narukvica boje kože sa providnim kamenom je sa zmija šarom i okruglim kamenom. Urađena od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića, elegantna je i bez nje nećete moći da zamislite večernji izlazak. Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

Gold Treasure ogrlica

Frida nakit, Frida ogrlice

Ogrlica Gold Treasure rađena je od kože, posrebrene žice, finog kamena i perlica. Lepo se uklapa sa odećom u svim godišnjim dobima. Dužina ove ogrlice je 15 cm i malo je ispod vašeg vrata, a može se i podešavati. Ogrlica Gold Treasure prikladna je za svakodnevno nošenje, večernje ili poslovno, a osobi koja je nosi daje lični pečat.

Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.199 rsd.

Golden Love ogrlica

Frida nakit

Golden love ogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Svaki komad upakovan je u elegantnu, pažljivo odabranu kutijicu, koja je prikladna i za poklon dragoj ženskoj osobi.

Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

Gold Chance komplet

hangar, hangar nakit, nak

Gold Chance komplet rađen je od prave kože, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Prikladna je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve – bez mnogo muke odmah ćete biti spremni za večernji izlazak.

Naručite komplet klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dan, po ceni od 2.100 rsd.

Rose Circles set

Frida ogrlice

Set Rose Circles sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Kružići ovom nakitu daju posebnu čar. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva.

Naručite set klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

*Klikom OVDEpogledajte celokupan asortiman skromnog, a efektnog nakita.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

4 PRITAJENA SIMPTOMA KOJA UKAZUJU DA VAM JE MENTALNO ZDRAVLJE UGROŽENO: Obično ih ignorišete, a poziv su za uzbunu!

Read Next

OVO JA TAJNA NEVEROVATNE LINIJE I NENORMALNE ENERGIJE POP DIVE: Bijonse otkrila svoj plan ishrane i fitnes rutinu!(FOTO)