Video koji je šokirao sve: Zbog onog što je uradila tokom vožnje, ovu ženu proglasili su najgorom majkom

Snimak koji je na TikTok postao glavni predmet zgražanja pokazuje beli Hyundai i20 koji se kreće velikom brzinom. Video je svojim telefonom snimio suvozač drugog automobila.

Naime, na snimku se nalaze majka i ćerka, a mala devojčica skakuće i igra se na suvozačkom sedištu dok mama vozi velikom brzinom i ne obazire se na ćerkicu.

@mrharrisonbate

#noseatbelt #momoftheyear

♬ original sound – Jonathan David Harri

Video je mnoge šokirao

Slični tekstovi

Automobil s kamerom zaustavio se uz beli Hyundai, a na snimku se vidi majka i ćerkica koje sede na prednjim sedištima bez sigurnosnog pojasa. Opis videa glasi: ‘Dete sedi na suvozačkom mestu bez pojasa’

Brzo je postalo jasno da je žena koja je vozila pustila svoje malo dete da sedi na prednjem sedištu bez da ga je ikako zaštitila.

Kada je bezbednost dece u saobraćaju u pitanju, nikako se ne sme ni postaviti pitanje treba li dete koje izgleda tako mlado uopšte da sedi na prednjem sedištu. Što je još gore, devojčica skakuće na suvozačkom mestu umesto da miruje.

Ljudi nisu mogli da veruju šta su videli te su u komentarima izrazili svoju zabrinutost. Jedan korisnik je rekao: „Kako je uopšte mogla ovako da je izloži opasnosti“, drugi je dodao: „Iskreno, molim te nazovi policiju ako već nisi, ako ona dopušta da se ovo dogodi, zamisli šta se još događa kod kuće.“ Dok je treći apelovao: „Molim vas, spasite dete potencijalne povrede i dajte ovaj snimak policiji i recite im lokaciju.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

PAMTIMO JE PO REČENICI “NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI”: Posle toga je nestala, a danas je sigurno ne biste prepoznali

Read Next

Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti kraljice Elizabete