Vesti – Uskoro u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja – Travel Magazine

Best Stay turistička konferencija od ove se godine pozicionira i kao platforma za motivisanje mladih za rad u turizmu

U Zagrebu će se 29. i 30. novembra okupiti turistički profesionalci, predstavnici najvećih hotelskih kompanija iz Evrope i sveta, koji će tokom dva dana održavanja međunarodne konferencije Best Stay, u hotelu Zonar, imati priliku razmeniti znanja i iskustva.

Novembarski kviz novo

PROČITAJTE I…

Novi trendovi u hotelskoj i turističkoj industriji

Deveto izdanje ove konferencije na kojoj se progovara o novim trendovima u hotelskoj i turističkoj industriji okupiće brojne domaće profesionalce i menadžere koji će sa stranim kolegama diskutovati o tome kako njihova kvalitetna rešenja implementirati u domaće i regionalno poslovno okruženje. Kao važnu novost ove godine treba istaći da konferencija po prvi put otvara svoja vrata i učenicima i studentima koje direktnim kontaktom s profesionalcima iz industrije i slušanjem njihovih iskustvenih priča želi motivisati za rad u turizmu.

Trendove u turističkoj industriji kreiraju sve zahtevniji gosti. Kreiranje kvalitetne turističke ponude na svim nivoima nikada nije bilo kompleksnije. Jednako je kompleksno i njeno oglašavanje, definisanje pravog prodajnog pristupa ciljanim grupama, uz paralelno konstantu brigu o pozitivnom imidžu brenda. Kako postati i ostati hotel i destinacija koju će gosti oceniti kao svoja „best places to stay“? biće jedno od ključnih pitanja o kojima će se diskutovati.

Zagreb

Kroz bogat programski sadržaj konferencije stručnoj javnosti i učesnicima prezentovaće se teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva.

„Cilj nam je da svi učesnici konferencije usvoje nova znanja te se inspirišu kroz prezentacije etabliranih stručnjaka iz inostranstva. Kroz organizaciju sastanaka omogućujemo im da u direktnim razgovorima razmene iskustva i dogovore potencijalne saradnje.

Best Stay party

No, uz formalni networking kome pridajemo veliku pažnju, tu je i Best Stay party koji je na glasu kao idealno mesto za upoznavanje i povezivanje u neformalnijem okruženju. Mladim pak ljudima, ove godine po prvi put otvaramo vrata kako bi im iskusni strani i domaći profesionalci prenosom svojih iskustava pomogli da kreiraju viziju svoje karijere u turističkom sektoru, istakla je Martina Lucić Čanak, direktorka konferencije Best Stay.

Program konferencije pronađite ovde.

British Airways

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Судар на Зрењанинском путу у Београду – једна особа погинула, троје повређених

Read Next

OD OVE PODMUKLE BOLESTI JE UMRO JOVAN MARIĆ: Ako vidite sledeće RANE ZNAKE, hitno idite na pregled, jer BRZO NAPREDUJE