Vesti – Otkriveno: ovo su najlepše skrivene evropske plaže – Travel Magazine

Google pretrage za „skrivene plaže“ porasle su za 60% u proteklih nedelju dana. Ovaj podatak sugeriše da neki od nas planiraju letnju pauzu što dalje od velike koncentracije turista.

Imajući ovo na umu, OnBye.com je pokušao da otkrije najlepše usamljene dragulje u Evropi, i to locirajući najmanje tagovane plaže na Instagramu. Naravno, sve sa ciljem olakšavanja odmora turistima koji žele da budu i dalje malo distancirani od drugih tokom svog boravka u inostranstvu.

Ovo su najlepše skrivene plaže Evrope …

Kimilia beach (Grčka)

Plaža Kimilia u Grčkoj je najsamljenija evropska plaža na Instagramu sa 482 haštagova. Okružena bujnim zelenim, prirodnim i tirkiznim vodama Jonskog mora, nalazi se na egzotičnom ostrvu Kefaloniji. Kratka šetnja stazom čempresa i maslina dovoljna je da biste otkrili ovaj skriveni dragulj Grčke.

Sa Forcanera beach (Španija)

1.025 haštagova na Instagramu donela su ovoj španskoj plaži visoko drugo mesto. Ako imate dovoljno sreće da posetite ovaj raj, dočekaće vas pogled na stenovite litice Kosta Brave prekrivene bujnom vegetacijom.

Melide beach (Španija)

Napravite mesta za još jedan španski skriveni raj među prva tri: Melide sa 1.121 haštagova.


Smeštena u galicijskom mestu Cangas del Morrazo, prelepa silueta ostrva Cies na drugoj strani plaže nije jedini pejzaž koji ćete zamisliti sa Melide – zalazak sunca ovde oduzima dah!

Najpopularnije sume sveta

PROČITAJTE I…

San Blas Beach (Malta)

Plaža San Blas (ili zaliv) na rajskoj Malti sledi na četvrtom mestu sa 1.802 haštagova. Do ovog skrivenog mesta na ostrvu Gozo može se doći samo pešice i obavezno je mesto za ljubitelje ronjenja, jer su vode neverovatno čiste.

Dafnoudi beach (Grčka)

Još jedna grčka plaža našla je svoje mesto u top 5 sa 1.809 haštagova.

Plaža Dafnoudi je jedna od dobro čuvanih tajni Kefalonije koja krije male špilje na desnoj strani koje će voleti parovi.

Najpopularnije plaze na Instagramu

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Pešački most se srušio na auto-put u Vašingtonu

Read Next

Beograd domaćin najjačeg šahovskog turnira u Evropi