Vesti – Iskoristite talas popusta u DDOR osiguranju i sigurni dočekajte leto – Travel Magazine

Nakon po svemu posebne prethodne godine, DDOR osiguranje pripremilo je niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko i putničkog zdravstvenog osiguranja. Na ovaj način će leto početi bezbrižnije, a vreme koje predstoji biti sigurnije, uz polise osiguranja sa popustima čak do 50%.

Posebni uslovi prilikom zaključivanja kasko i polisa putnog zdravstvenog osiguranja

Svim klijentima koji do 15. jula zaključe polisu Kasko osiguranja za svoje vozilo ona će biti umanjena za čak 40%, a uz nju biće omogućeno ugovaranje osiguranja Pomoć na putu, sa popustom od 50%. Na ovaj način vozilo, bez obzira da li je novo ili se već koristi, biće potpuno osigurano u slučaju sudara, oštećenja ili krađe, a ukoliko se vozilo pokvari na putovanju, obezbeđena je kvalitetna pomoć kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

DDOR osiguranje kasko

Za sve klijente koji odgovorno kreću na putovanja i ugovaraju polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja, bilo za sebe, porodicu ili grupu prijatelja, DDOR osiguranje će obezbediti jedan dan osiguranja gratis. Uz to, u toku trajanja putovanja, obezbeđeno je ugovaranje osiguranja stana ili kuće po fiksnoj ceni od samo 199 dinara, kao i osiguranja Pomoć na putu od samo 286 dinara.

DDOR osiguranje putno

Foto: Promo

Ugovaranjem ovog seta osiguranja putnika, imovine i pomoći na putu, postiže se potpuna zaštita i sigurnost od neželjenih događaja. Pogodnosti ove vrste dostupne su za sve koji ugovore polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja u trajanju od 3 do 30 dana i važe do 15. oktobra 2021. godine.

Euprava Zeleni Sertifikat

PROČITAJTE I…

DDOR osiguranje – prvi u borbi protiv koronavirusa

Da podsetimo, DDOR osiguranje je prva osiguravajuća kuća koja je, još u junu 2020. godine, pružila zaštitu u slučaju infekcije koronavirusom na putovanju sa ugovaranjem dopunskog pokrića uz polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja. Uvažavajući potrebe svojih klijenata i tržišta, pokriće u ovim slučajevima je unapređeno i sada iznosi 10.000 €, odnosno isplatu 200€ u fiksnom iznosu u slučaju hospitalizacije u inostranstvu.

Period koji je za nama po svemu je bio izazovan i primorao čitav svet da prilagodi svoje ponašanje i navike uslovima izazvanim pandemijom. Dobre navike, poput brige o sebi, svojim najmilijima, vozilu i stanu ili kući, ne bi trebalo menjati i zbog toga je pravi trenutak da se iskoristi talas popusta koji će pružiti olakšice prilikom zaključivanja polisa kasko i Putničkog zdravstvenog osiguranja.

Više informacija o talasu popusta potražite u najbližoj poslovnici DDOR osiguranja, besplatnim pozivom Korisničkog centra broj 0800 303 301, na ddor.rs ili na društvenim mrežama.

Cloees aplikacija

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Izveštaj: Džonson “nerazumno” renovirao rezidenciju

Read Next

Đoković pobedio Martina i plasirao se u finale Beograda