Vesti – Expo 2020 i poklon putnicima od Emirates-a – Travel Magazine

Aviokompanija Emirates predstavila je ekskluzivnu ponudu koja će omogućiti kupcima da dožive čuveni World Expo, najveći događaj te vrste na Bliskom istoku. Emirates je, inače, glavni partner i zvanični avio prevoznik ovog sajma.

Putnici kompanije Emirates koji posete Dubai ili samo tranzitiraju preko ovog emirata, u bilo koje vreme tokom održavanja sajma, imaće pravo na besplatnu dnevnu kartu. Expo 2020 Dubai trajaće od početka oktobra do marta naredne godine.

Najsigurnija avio-kompanija na svetu

PROČITAJTE I…

Očekuje se da će Emirates uskoro predstaviti različite pakete sa Expo temom. Cilj je omogućiti putnicima da osete deo uzbuđenja 182-dnevnog događaja i dožive sve što Dubai, grad domaćin, nudi.

Expo 2020 – šest meseci bogatog programa

Šestomesečni događaj nudi uzbudljiv program, prepun iskustava prilagođenih svim uzrastima i interesovanjima. To uključuje bogatu ponudu tematskih nedelja, kao i zabavu i edukaciju. Sa druge strane, ljubitelji umetnosti, kulture, gastronomije i tehnologije uživaće u izložbama, radionicama, različitim performansima i predstavama uživo. Ljubitelji arhitekture će tokom ovog događaja biti okruženi inspirativnim dizajnom.

Posetioci mogu svratiti do svog nacionalnog paviljona kako bi se osetili kao kod kuće, ili u 190 drugih paviljona, različitih zemalja, kako bi doživeli druge kulture. Biće zanimljivi i raznovrsni tematski kao i specijalni paviljoni namenjeni svima koji žele da bace pogled u budućnost.

Dubai 2021 godine

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Talibani zauzeli Herat, treći najveći grad u Avganistanu

Read Next

Vojvodina primila šest komada, srpski klubovi su mnogo daleko od Evrope