Vesti – Eurobank Direktna je približila putovanja samo na “klik” – Travel Magazine

Sa prvim sunčanim danima bude se i maštarije o produženom vikendu u nekom od mnoštva prirodnih bisera Srbije. Jedan od najvećih izazova sa kojim se susreću domaću hotelijeri, ugostitelji i mali preduzetnici jeste nedostatak POS terminala za plaćanje. S obzirom na moderne životne tokove i tempo na koji su ljudi navikli, beskontaktno plaćanje se nametnulo kao najjednostavniji i najbrži način realizacije računa bilo koje vrste i iznosa. Eurobank Direktna sada ima rešenje za sve vas koji do sada niste imali ovu mogućnost: EUROPOS aplikaciju.

Putovanje u Grcku

PROČITAJTE I…

Zahvaljujući ovoj aplikaciji, sada se naplata proizvoda i usluga uspešno obavlja samo korišćenjem mobilnog uređaja, bez obzira na iznos računa. Prvi korak je da ste vi kao preduzetnik i pravno lice njihov klijent, a potom u najbližoj ekspozituri podnosite zahtev za aktiviranje aplikacije. Sa druge strane, sve što je potrebno da klijent ima, jeste aktivna aplikacija mobilnog bankarstva bilo koje banke u Republici Srbiji.

Eurobank placanje

Foto: Eurobank Direktna

EUROPOS

EUROPOS omogućava korisnicima plaćanje bez gotovine i platne kartice. Nakon što svojim mobilnim uređajem skeniraju IPS QR kod Narodne banke Srbije koji generiše trgovac (pravno lice ili preduzetnik), u roku od nekoliko sekundi zadužuje se račun platioca i odobrava račun primaoca, i to uz nižu proviziju za pružaoca usluge, nego kod transakcija izvršenih platnom karticom. Imajući u vidu sve navedeno, jasna je mogućnost značajnog unapređenja prodaje, a samim tim i povećanja obima poslovanja.

Aplikacija može da se personalizuje i stilski uredi u skladu sa vizuelnim identitetom objekta u kome se koristi. Takođe, pruža mogućnost lakog dodavanja i brisanja prodajnih mesta kao i pregled svih detalja izvršenih transakcija. Delimični i potpuni povraćaj sredstava se trenutno izvršava isto kao i kod transakcija.

EUROPOS aplikacija Eurobank Direktne je odlična opcija za sve one koji žele da naplate svoju robu ili usluge bezgotovinski na brz i jednostavan način, što postaje standard širom sveta. EUROPOS alikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice potpuno besplatno. Dodatne informacije možete dobiti na linku Eurobank Direktne ili putem maila digitalnabanka@eurobank-direktna.rs.

3T odrzivost

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Turisti se vraćaju u Italiju, koja je najpopularnija umetnička lokacija

Read Next

Teniserke Srbije ipak u plej-ofu Bili Džin King kupa