Vesti – Best Stay konferencija okuplja lidere turističke industrije u srcu Međimurja – Travel Magazine

Od 12. do 14. oktobra u Termama Sv. Martin, u srcu Međimurja održaće se Best Stay konferencija za lidere u turizmu. Na konferenciji će svoja znanja, iskustva i greške na kojima su učili, podeliti stručnjaci iz najvećih regionalnih hotelskih kompanija: Adriatic Luxury Hotels, Maistra Hospitality Group, Valamar, Movenpick, Blue Sun, Hilton, Radisson Collection.

Best Stay naslovna

PROČITAJTE I…

Domaćin konferencije je Međimurje, jedina hrvatska destinacija koja je 3 puta za redom osvojila European Destination of Excellence.

Može li turizam biti zelen i održiv

Osma po redu Best Stay konferencija upoznaće zaposlene u turizmu s trendovima, ali i izazovima koji čekaju turističku industriju u nadolazećim sezonama. Od tehnologija koje će pomoći kod kreiranja turističkog iskustva, do toga kako smanjiti carbon footprint i osigurati gostima nova, zabavna iskustva primenom tehnologija proširene stvarnosti.

Jedini hrvatski hotel sa EU Ecolabel sertifikatom podeliće iskustvo održivog poslovanja

Terme Sveti Martin pioniri su održivih procesa u svakodnevnom poslovanju u turizmu, te jedini hrvatski hotel sa EU Ecolabel fertifikatom. Nuša Korotaj, Generalna direktorka Terma Sveti Martin provešće publiku kroz ceo proces: „Mi kao kompanija zaista poštujemo najviše standarde ekološke zaštite, a želja nam je s kolegama iz struke pronaći nova održiva rešenja za sve promene koje čekaju turizam i hotelijerstvo.“ O temi održivosti u hotelijerstvu pričaće i Ged Brown, izvršni direktor portala Low Season Traveller, koji opslužuje publiku koja putuje van sezone, kako bi smanjila uticaj na životnu sredinu.

Stručnjaci će pojasniti kako privući i zadržati najbolje zaposlene

Andraa Piirsalu, direktor korporativne kulture i ljudskih potencijala Radisson Collection Hotela pričaće o tome kako dizajnirati putanju svakog zaposlenog kako bi zvezde vašeg tima ostale u organizaciji, što je izazov s kojim se turizam suočava iz godine u godinu.

Predstaviće novi Maistrin koncept urbanih, gradskih hotela

Tihana Baždar Gašljević, vođa upravljanja brendom Maistra City Vibes te Marriot hotela, i Ivan Gregorović, direktor hotela Zonar Zagreb predstaviće koncept renoviranog i repozicioniranog hotela Panorama pod novim imenom i dizajnom – Zonar Zagreb, kao i brend urbanih hotela Maistra City Vibes.

Zonar Zagreb se otvara u proleće 2023. godine, a na njemu je radio nagrađivani arhitektonski Studio UP, koji je zaslužan za uspeh family hotela Amarin, te brojni poznati hrvatski umetnici i dizajneri.

Učesnici konferencije umanjiće svoj carbon footprint sadnjom vinove loze

Kako je tema konferencije održivost i zeleno poslovanje, učesnici konferencije moći će da izračunaju svoj carbon footprint, te napraviti offsetting sadnjom vinograda porodice Hažić na proleće 2023. Na stranici Best Stay možete se prijaviti na njihov newsletter i saznati više o ovoj hvale vrednoj incijativi.

Jedina konferencija na kojoj možete dogovoriti sastanak bez potezanja za rukav

Direktorka konferencije Martina Lucić Čanak izrazito je zadovoljna: „Uspeli smo na jednom mestu okupiti lidere turističkog sektora regije i pokrenuti nove poslovne saradnje, kao i otvoriti horizonte primene tehnologije u turizmu.“

Ostalo je još par mesta

Ako radite u turizmu i želite da unapredite svoj proizvod i ponudu, još uvijek nije kasno da se prijavite na Best Stay, regionalnu konferenciju za lidere u turizmu. https://www.beststayevent.com/register

Slavonija kontinentalna Istra

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Bajden menja politiku prema lakim drogama – pomilovanja za osuđene zbog posedovanja marihuane

Read Next

Real savladao Panatinaikos, Makabi u poslednjem napadu ostvario pobedu nad Žalgirisom