Vesti – Best Stay – hotspot za turističke stručnjake – Travel Magazine

U Zagreb uoči Adventa stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja. Best Stay turistička konferencija ugostiće predstavnike najvećih hotelskih kompanija iz Evrope i sveta.

Zagreb će 29. i 30. novembra biti hotspot za turističke profesionalce koji će se okupiti na devetom izdanju međunarodne konferencije turističke i hotelske industrije Best Stay. Učesnici će tokom dva dana održavanja konferencije, u hotelu Zonar, imati priliku razmeniti znanja i iskustva s predstavnicima najvećih hotelskih kompanija iz Evrope i sveta.

BEST STAY buducnost turizma

PROČITAJTE I…

Kako implementirati svetske trendove?

Koji su trendovi u hotelskoj i turističkoj industriji u najrazvijenijm zemljama? Šta domaći stručnjaci mogu naučiti od kolega iz inostranstva koji su u prednosti s tehnologijom i finansijskim mogućnostima? Mogu li se uopšte (i ako da – kako?), u hrvatsku i regionalnu realnost implementirati trendovi iz sveta o kojima će na konferenciji biti govora?

Sve su to pitanja na koja će odgovori stizati tokom dva dana održavanja Best Stay konferencije.

BEST STAY 2022

Trendove u turističkoj industriji kreiraju sve zahtevniji gosti. Kreiranje kvalitetne turističke ponude na svim nivoima nikada nije bilo kompleksnije. Jednako je kompleksno i njeno oglašavanje, definisanje pravog prodajnog pristupa ciljanim grupama, uz paralelno konstantu brigu o pozitivnom imidžu brenda.

BS2

Kako postati i ostati hotel i destinacija koju će gosti oceniti kao svoja „best places to stay“?

Bogatim i pomno planiranim programskim sadržajem koji uključuje dosad najveći broj gostiju iz inostranstva, želeli smo stručnoj javnosti i učesnicima konferencije predstaviti teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva. Jednu od zanimljivih prezentacija održaće Tina Busak koja dolazi iz Velike Britanije iz moćne „The Walt Disney Company„, dok će Ružica Dujmić koja dolazi iz Švajcarske, gde je članica Upravnog odbora „Cachet Hotel Collection„, konkretnom studijom slučaja pokazati učesnicima kako rezanjem troškova unaprediti hotelsko poslovanje.

Program konferencije pronađite ovde.

BS1

„Cilj nam je da svi učesnici s konferencije izađu s novim znanjima i idejama, motivisani i inspirisani prezentacijama etabliranih stručnjaka kao i direktnim razgovorima koje im omogućujemo kroz organizaciju sastanaka. Networkingu posvećujemo posebnu pažnju i njime u formalnom delu (nevidljivo) upravljamo kako bi naši učesnici izvukli maksimum iz svog boravka na konferenciji. No, iskustvo nam pokazuje da je Best Stay party na glasu kao idealno mesto za networking u neformalnijem okruženju, što nas raduje jer za nas je ključan uspeh povratna info da su učesnici prepoznali zajedničke interese i dogovorili saradnje“, izjavila je Martina Lucić Čanak, direktorka konferencije.

BS3

Uz program za turističke te hotelske profesionalce i menadžere, ove godine Best Stay otvara svoja vrata i studentima koji se tek spremaju zakoračiti na tržište rada. Njima će iskusni profesionalci otkriti šta nudi svet turizma i hotelijerstva te im pomoći da kreiraju viziju svoje karijere u tom sektoru.

Pridružite se i vi turističkim profesionalcima kojima su ovakva okupljanja idealna prilika za analizu različitih strategija turističkog poslovanja te za učenje i razvoj kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Ukoliko još nemate svoju kotizaciju za Best Stay nabavite je ovde: https://register.empl.io/BestStay

Art Future Zagreb 1

PROČITAJTE I…

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak…

0Shares

Preuzeto sa: https://www.travelmagazine.rs/feed/

Admin

Read Previous

Седница Скупштине Црне Горе, бира се нова Влада

Read Next

Обрадовић: Проблем настаје кад одустанемо од плана, али смо одбили Звездин налет