Veruje se da se po palcu i malom prstu prepoznaje kakav je muškarac u SEKSU

Vekovima se iz dlana čita sudbina, ali i karakter. Ali, ruke otkrivaju još mnoge interesantne stvari o nekome. Naše bake znale su da kažu – kakav palac, takav muškarac…
Da se po palcu poznaje muškarac staro je verovanje naših baka, čija popularnost do danas ne jenjava. Međutim, osim na palac pažnju vredi obratiti i na mali prst i Venerin breg, kao i na veličinu i oblik dlana u odnosu na ostatak tela.

Palac govori o nečijim osobinama, mali prst o kvalitetu seksualne energije, dok Venerin breg – koji se nalazi u podnožju palca – govori o prirodi osobe – sve to, podrazumeva se, određuje osobu i u seksualnom smislu.

Izrazito veliki dlanovi, na primer, odlika su osobe koja mnogo razmišlja i teško prelazi sa reči na dela – u seksu to znači da ćete ga se načekati. Pre svega, pažnju obratite na desnu ruku, jer se ona odnosi na sadašnjost i otkriva potencijalnu budućnost.

Venerin breg

Ako je ovaj deo kod vašeg muškarca naglašen i mesnat, znači da je ta osoba aktivna, energična, romantična i senzualna. Pa ipak, ako je Venerin breg prenaglašen, može biti da ima prevelike seksualne apetite. Kada je ovaj predeo šake slabije naglašen ili ravan, može biti da imate posla sa pomalo dosadnim muškarcem. Dok izražene linije oko Venerinog brega znak su sklonosti ka polno prenosivim bolestima. Takođe, mreža (od linija) na ovom mestu govori vam da imate posla sa senzualnom osobom, ili pak sa osobom koja voli neprirodan seks.

Slični tekstovi

Palac

Veliki palac je jasan znak dominacije u krevetu. Naime, radi se o prstu koji kontroliše sve druge prste, otuda i logika. Označava i jaku seksualnu energiju i zapovedničku narav, kod žena isto kao i kod muškaraca. Pritom, ne mora da znači da je osoba sa malim palcem sve suprotno od toga. Pre će biti da se radi o osobi koja ima problem da otvoreno govori o svojim seksualnim potrebama.

Mali prst

Ovaj prst predstavlja komunikaciju, a njegova dužina odaje nečije verbalne i emotivne sposobnosti, što je jako važno u seksu. Dobro je da bude duži, a ako je ravan znači da se radi o pomalo naivnoj i iskrenoj osobi. Ako se mali prst naginje ka domalom, radi se o lukavoj i diplomatičnoj osobi, odnosno manipulatoru. A, oni kojima je mali prst nagnut ka spolja su osobe otvorenog uma, koje su u seksu veoma slobodoumne.

Svaka deformacija malog prsta znak je poremećaja erekcije, prerane ejakulacije ili slabog libida. Ako je mali prst duži od linije gonjeg zgloba na domalom radi se o dobroj seksualnoj energiji, dok je u suprotnom reč o osobi koja ima problema u seksu.

Ostali prsti

Kažiprst, takođe, može otkriti sa kakvom osobom imate posla. Ako je dugačak, reč je o nekome ko voli da zadovolji, ali i da bude zadovoljen. To su osobe koje vole da osvajaju, što znači da im uvek treba davati prostora da se trude.

Ako se srednji prst naginje ka domalom radi se o osobi koja voli da ima svoj prostor, a to često može biti problem neposredno posle seksa. Moguće da ćete se pored njih osećati pomalo napušteno. Ako se ovaj prst naginje ka kažiprstu reč je o veseloj i spontanoj osobi.

Kada je reč o domalom prstu, dobro je da on bude duži od kažiprsta. To govori da je osoba emotivno jaka i strastvena. U suprotnom je reč o osobi kojoj nedostaje samopouzdanje, pa odnos sa njom može biti malo naporan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

OD OVOG ZNAKA BEŽITE KAO ĐAVO OD KRSTA: To je vaš neprijatelj broj 1!

Read Next

Burdž Kalifa u bojama srpske zastave