Veruje se da ako torbu držite na ovom mestu desiće se 3 loše stvari

Preci su iskusili…

Ključevi od kuće ili automobila, neseser, mobilni telefon, punjač, novčanik, maramice… Ovo je ukratko sadržaj svake ženske torbe. One nisu samo praktične za odlaganje svih neophodnih stvari, već i svojevrsni modni detalji.

U našem narodu se veruje da torbu ne treba držati na podu, jer je to „siguran način da osiromašimo“, međutim postoji i verovanje po kojem je nikako ne treba držati ni na stolu…

Saznajte i zašto!

Samački život vam ne gine

Slični tekstovi

Ženu koja redovno drži torbu na stolu očekuje samački život, kaže staro verovanje. Stabilnost porodičnih veza se urušava, a porodici preti raspad. Ovo se ne odnosi na usputne veze. Ako težite takvim odnosima, torba na stolu vam neće poremetiti planove.

Pašće svađa!

Naizgled nevina navika stavljanja torbe na sto smatra se glavnim razlogom što u porodici vlada nesloga, što nedostaje poverenja i uzajamnog razumevanja. Smatra se i takođe da držanje torbe na stolu inicira bezrazložne svađe i rasprave.

Zadužićete se!

Po feng šuiju, trpeza ima sveto značenje. Ovo je objekat koji privlači bogatstvo u kuću. Pa tako, kako se ne bi poremetila njena nergija, ništa „suvišno“ ne bi trebalo držati na njoj. A ovo posebno važi ako je u torbi novčanik sa novcem. Novac se smatra nosačem nečiste energije zbog činjenice da prolazi kroz hiljade ruku. Tako da će pojava novčanica, čak i ako se nalaze u torbi, izazvati najneprijatnije posledice. Konkretno, finansijski troškovi mogu premašiti iznos prihoda, što znači da ćete pasti u dug.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Renovirali kuću pa ispod tepiha otkrili nešto neverovatno (foto)

Read Next

Ako niste znali SEKS je najbolji u ovim godinama!