Verovali ili ne raskid može da donese i nešto pozitivno, otkrivamo šta

Šta dobro možete da očekujete u svom životu nakon raskida? U velikom broju situacija, raskid predstavlja ispravnu odluku, a pozitivne stvari koje vas nakon toga očekuju eliminisaće sav stres koji vam je donela problematična veza. Ako ste upravo raskinuli sa (nekada) voljenom osobom i mislite da vam se život raspada po šavovima, obratite pažnju na redove koje slede jer vam otkrivamo šta vam to dobro donosi raskid.

RASKID VAS UČI DA SLEDITE SVOJ OSEĆAJ

Kada vam nešto ne deluje dobro, ni zbog čega drugog nego zbog onog posebnog osećaja u stomaku, savet je da taj osećaj poslušate. Vaša podsvest i intuicija su oni koji vas nikad neće izneveriti. Oni primaju „impulse“ koji još uvek nisu došli do vašeg svesnog dela uma. S toga ako vam vaš instinkt govori da je raskid ispravan, čak i ako deluje bolno u početku, poslušajte ga.

IZLAZAK IZ ZONE KOMFORA OTVARA VAM NOVE MOGUĆNOSTI

Ako ste u vezi koja tapka u mestu verovatno propuštate priliku da sa nekim drugim budete zaista srećni. Ako se zadovoljavate prosekom nikad nećete znati da li možete više. Raskid duge veze koja nije funkcionisala, delovaće oslobađajuće na vaš um, a taj izlazak iz zone komfora otvoriće vam nove vidike.

Slični tekstovi

NA PRAGU STE DA PRONAĐETE NEKOG KO ĆE IZVUĆI NAJBOLJE IZ VAS

Ako vas je osoba sa kojom ste bili u vezi na bilo koji način sputavala da budete ono što jeste, prilikom raskida dobijate priliku da upoznate nekog ko će vam omogućiti da zaista zablistate i budete svoji. Da li zaista želite da budete bilo šta manje od najbolje verzije sebe uz nekog koga volite?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Biolog otkrio gde u Srbiji ima najviše zmija i upozorio…

Read Next

Vulin od hrvatskih kolega zatražio objašnjenje za incident u Borovu