VERA MATOVIĆ U 79. GODINI IMA TELO KAO DEVOJKA: Godinama praktikuje 1 naviku kojoj duguje VITALNOST I ZDRAVLJE

Čuvena pevačica Vera Matović oduvek je imala savršenu liniju i jedna je od retkih koja nije imala problem sa viškom kilograma. Osim toga, tokom karijere, nikada nije otkazala koncert zbog ugroženog zdravlja niti je imala zdravstvenih problema.

Danas ima 79 godina, a vitalnost duguje zdravim navikama koje ceo život praktikuje.

Vera Matović
foto: Printscreen/youtube/ BN Music Official

“Srcem sam sve radila, niko na meni nije mogao da primeti da sam neraspoložena ili da imam neke probleme, profesionalac sam i zato me publika voli”, rekla je pevačica.

“Veliki sam ranoranilac, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga kada sam ustala. Odmah oblačim trenerku i obuvam patike, i idem da trčim. Sigurna sam da u ovim godinama malo ljudi to radi, a u kući imam i traku za trčanje koja je takođe sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje, jedino kada imam snimanja i nastupe smanjim ovu moju rutinu, ali obično tako započinjem dan”, rekla je ona.

Vera Matović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je otkrila da vodi računa o svojoj ishrani, te da se veoma zdravo hrani. Nema nikakve poroke, što dodatno utiče na njen izgled i na zdravlje.

Vera Matović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Da mi se slučajno desi da pojedem nešto teško, sigurno bi mi bilo loše. Kod kuće doručkujem i ručam laganu, zdravu hranu jer je teško punog stomaka raditi određene stvari. Niti pijem, niti pušim, nemam poroke, pijem puno vode i od voća jedem samo jabuke. Najviše jedem ribu, piletinu, salate… Vodim računa da ne jedem slatkiše”, rekla je ona.

Bonus video:

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Јувентус упркос поразу од Лација обезбедио финале Купа Италије

Read Next

SVEŠTENIK OTKRIO DA LI VALJA NOSITI ODEĆU POKOJNIKA: Bližnji ni za živu glavu ne bi smeli OVO da urade