VENERA ULAZI U ZNAK LAVA, POČINJE PERIOD VELIKE SREĆE: Kraj juna ovim znakovima donosi boljitak na svim poljima!

Venera ulazi u znak Lava 27. juna i tu će se zadržati sve do 21. jula 2021. godine. Ovaj astro period donosi lepe promene u naše žoivote, a naročito povoljan će biti za  3 znaka.

Svima će nam biti nagalašeno ljubavno polje i poslovni život. Kraljevska Venera u zagrljaju sa moćnim Marsom u Lavu učiniće da ljubav bude veličanstvena i velika, a u ovom periodu bićemo velikodušni i sa svojim novcem.

Ovi znakovi će osetiti najveći uticaj ovog astro fenomena:

OVAN 

Vi ćete ovu Veneru osetiti na Lavovski način. Želećete da ste u centru pažnje, bićete neodoljivi za suprotni pol. Sva vaša energija biće usmerena na flert i zabavu. LJudi će juriti za vama kako bi bili u vašem okruženju i kako bi osetili vašu energiju. Na poslovnom planu može da dođe do tipične ženske ljubomore. Ako vam je šef žena eto sukoba. Ali ne zbog posla i kako ga obavljate već zbog vaše vrcave i zavodljive energije.

LAV 

Sa ovim tranzitom vi ste svoj na svome. Sada je sve oko vas vaša pozornica, vaša javna scena. Vi se u toj energijisavršeno snalazite jer je ona u vašem DNK kodu. Kao i kod Ovna sada ste neodoljivi! Posao vam ide od ruke jer je komunikacija sa vaše strane zavodljiva, opušatajuća a opet sexi. Sada je dovoljan jedan pogled prema kolegi i on radi sve!

Vi uživate.Vi to jako dobro znate i to koristite. Tako i treba. Iskoristite ovaj tranzit, pokažite se u punom svetlu, obucite najlepšu haljinu i idite na poslovni sastanak. Sve pada u drugi plan kada se vi pojavite. Taj momenat iskoristite da napredujete, da dobijete sve što želite, veću platu bolju poziciju.

Portret, umetnički portret

STRELAC 

Energija ove Venere vas učitava i pokreće. Pravi od vas zavodnicu koja je spavala sa tranzitom Venere u Raku. Budi u vama vamp ženu. Sada obucite onu kratku suknju koja pokazuje vaše duge i izvajane noge.

Venera u Lavu to traži od vas i vi je poslušajte! Ovo je vreme za ljubav prema sebi i podizanju samopuzdanja. Lav je kralj dzungle i traži od vas da vi budete kraljica svog života. Naročito poslovnog. Znate šta vam je činiti.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OVO NIKADA NE GOVORITE DRUGIMA O SEBI: Savet mudrog Konfučija kako da se zaštitite

Read Next

5 PRAVILA ZA DONOŠENJE BOLJIH ODLUKA: Svaki trenutan neuspeh NIJE smak sveta!