VENERA JE UŠLA U ZNAK RAKA I TU ĆE OSTATI SVE DO 27. JUNA: Ovim znakovima će se dešavati samo lepe stvari!

U ovom periodu nije pametno bežati od osećanja. Za međusobno razumevanjeljubavinaročito je povoljan period do 10. juna, kada je Venera u pozitivnom aspektu sa Jupiterom. Sredinom juna Venera nastavlja sa pozitivnim uticajem i susreće se sa Uranom što donosi nove i neočekivane prilike, uzbuđenja i obrt situacije u našu korist.

Venera je iz Blizanaca ušla u znak Raka i pridružila se Marsu u ovom znaku. Ovo je jedna nežna, brižna i vrlo osećajna Venera, okrenuta domu, porodici i ljubavi.

Osetićemo nalet emocija, a tragaćemo za sigurnošću.

Ako ne dobijemo pažnju, toplinu i ljubav za kojom čeznemo, može se dogoditi da postanemo vrlo nezadovoljni i preterano emotivni, naročito krajem juna kada Venera uđe u opoziciju s Plutonom.

Iako je Venera u Raku vrlo nežna, brižna i puna ljubavi i topline pa će ceo ovaj period biti obeležen tom vibracijom, ona je i vrlo mistična i magična. 

Prepun ženske energije, zavodljivosti i senzualnosti, pa ćemo zato imati puno zanimljivih susreta. Mnogi će upoznati osobe koje će ih zaitrigirati i započeti nove ljubavne priče.

Venera u Raku naročito je povoljna za same Rakove, zatim Škorpijei Ribe, ali i za Bikovei Device.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

AKO IMATE OVE NAVIKE NIKAD NIŠTA NEĆETE POSTIĆI U ŽIVOTU: 10 uverenja koja nas koče na putu ka uspehu i sreći!

Read Next

KAKO MAČKA POKAZUJE KAKVA VAM JE ENERGIJA, AURA I KARMA: One su odlični terapeuti!