Veliko pojačanje za Novi Beograd, stiže MVP Dušan Mandić

Mandić i Pro Reko u subotu su osvojili su Ligu šampiona, devetu u istoriji kluba, a srpski vaterpolista proglašen je za MVP-ija.

“Postali smo šampioni Evrope! Nakon šest godina provedenih u Reku, želim da vas obavestim da napuštam klub. Dao sam sve od sebe da se na najlepši način oprostim. Hvala ekipi, mojim saigračima bivšim i sadašnjim, hvala vam što smo se u najtežim momentima držali zajedno i pokazali da timskom igrom možemo mnogo, možemo sve! Hvala vlasniku kluba, gospodinu Volpiju što sve ove godine podržava vaterpolo i pokazuje svoju ljubav prema tom sportu. Hvala i predsedniku kluba, Felugu. Ogromna zahvalnosti pripada treneru Gabiju Fernandezu, koji je verovao u mene od prvog trenutka i iskoristio moj igrački potencijal na pravi način”, napisao je Mandić na Instagramu.

Mandić je potvrdio da će karijeru nastaviti u Srbiji.

“Karijeru nastavljam u klubu Novi Beograd. Radujem se što imam priliku opet da zaigram u svom gradu, sa svojim prijateljima, na čelu sa trenerom Vujasinovićem sa kojim sam kao njegov saigrač u Partizanu tačno pre deset godina takođe osvojio Evroligu. Verujem da će okupljanje velikog broja reprezentativaca u beogradskom klubu doneti i jačanje naše srpske reprezentacije. Sama činjenica da možemo da pomognemo budućnost vaterpola i naše dece, za mene predstavlja ogromnu motivaciju i razlog više da istrajem u svojim daljim životnim planovima. Vidimo se opet na bazenu 11. april, da se zajedničkim snagama borimo za nove trofeje”, zaključio je Mandić.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Stojković: Nemam razloga da budem nezadovoljan

Read Next

Đoković gubio sa 0-2, a potom potpuno slomio Musetija i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa