Veliki letnji horoskop: Otkrijte šta vas sve čeka naredna tri meseca

Dok će se neki ovog leta „do guše“ naći u poslovnim obavezama, drugi će ga, poput Ovna, provesti poprilično opušteno i maksimalno ga iskoristiti. Rakove će posetiti muze pa će početi i više da pišu.

Ovan

Leto započinjete radom oko kuće jer se od 21. juna do 21. jula Sunce useljava u vašu 4. kuću. Možda planirate preseljenje ili porodične izlete. Mogli biste da se osetite i malo zatvoreno u sebe ili suviše emotivno.

Kad Sunce uđe u vašu 5. kuću, od 22. jula do 21. avgusta, napokon ćete primetiti kako se vaš društveni život ‘zakuvava’. Takođe postoji mogućnost za novu vezu, a moguće je i da se nakon svog druženja odlučite da sami odete na godišnji kako biste se prepustili uživanju i svojim hobijima.

Krajem avgusta, kad kreće sezona Device, a Sunce, Mars i Merkur susreću se u vašoj 6. kući, vratićete se na posao. Moraćete da se dobro organizujete jer ćete odjednom rešavati puno ‘hitnih’ poslova i svakodnevnih zadataka. Nakon odmora postoji velika šansa da ćete biti super motivisani da krenete na neki sport ili usvojite zdravije navike, a možda i oboje.

Slični tekstovi

Bik

Leto započinjete s putovanjima što će podstaći Sunce koje se kreće kroz vašu 3. kuću od 21. juna do 21. jula. Tokom sledećih nekoliko nedelja mogli biste da se prepustite pustolovinama van svoje kuće kako biste posetili neko novo mesto ili biste mogli da slobodno vreme iskoristite u druženju s prijateljima.

Kako se Sunce premešta u vašu 4. kuću, od 22. jula do 21. avgusta, više ćete se okrenuti porodici i – više ćete se družiti s njima, a možda i odlučiti da se preselite negde njima bliže. Ovo je razdoblje u kojem treba da se odmorite i iskoristite vreme kako biste se povezali s porodicom, kako kasnije ne bi žalili za prošlim greškama.

Otprilike krajem avgusta, Sunce će se susresti s Marsom i Merkurom u vašoj 5. kući, što će vam omogućiti da kraj leta maksimalno iskoristite. Iako će se drugima oko vas život nakon letnjeg odmora brzo vratiti u normalu, vi biste mogli da primetite da još uvek imate puno vremena za druženje i izlaske ili da se bavite hobijima koji vam donose radost van posla. Osećaćete se opuštenije i možda ćete imati i puno više kreativne energije.

Blizanci

Početkom leta, od 21. juna do 21. jula, kad će vam Sunce biti u drugoj kući Blizancima će u prvom planu biti posao. Možda imate neke svoje projekte koje razvijate ili treba da završite neki projekt na poslu koji će vam garantovati unapređenje ili povišicu. U svakom slučaju, bićete jako posvećeni poslu.

Od 22. jula do 21. avgusta, Sunce će se useliti u vašu 3. kuću, što će vam dati malo vremena za putovanja ili povezivanje s ljudima u vašem komšiluku. Možda ćete i na letovanju stvoriti neka nova poznanstva.

Krajem leta kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 4. kući, mogli biste da poradite na vašem domu ili se čak i preselite u novi stan ili kuću. U to vreme ćete možda osećati pomalo osetljivo i osećajno, a postoji mogućnost da ćete i porodici biti potrebniji više nego obično, pa ćete se okupirati rešavanjem problema ili pomaganjem.

Rak

Tokom ulaska Sunca u vaš znak, leto započinjete na visokoj nozi. Od 21. juna do 21. jula bićete u centru pažnje i mogli biste da privučete nove veze ili nove mogućnosti u svoj život. Možda ćete i sastaviti listu ciljeva koje želite da sledite tokom idućeg perioda.

Od 22. jula do 21. avgusta, Sunce će se preseliti u vašu drugu kuću, a vi ćete s puno samopouzdanja napredovati na poslu. Ako ste samozaposleni, možda ćete primetiti mogućnosti za novu saradnju ili biste mogli više da zaradite.

Krajem avgusta, kad se Sunce susretne s Marsom i Merkurom u vašoj 3. kući, možda ćete biti motivisani na više čitanja ili pisanja. Osim toga, mogli biste da stvorite neke planove putovanja za kraj leta, zahvaljujući čemu ćete biti u pokretu i susretati mnoge nove ljude.

Lav

Početkom leta, kada Sunce uđe u vašu 12. kuću, od 21. juna do 21. jula, bićete povučeni, u svom sjetu. Možda se pojave neki strahovi ili teskobe, a moguće je da ćete osvestiti da u vašem krugu postoje određeni ličnosti ili odnosi kojih želite da se oslobodite.

Kako započinje sezona Lavova, od 22. jula do 21. avgusta, a Sunce se premešta u vaš znak, oslobodićete se svojih strahova i imaćete više energije za nove ciljeve i interese. Možda na kraju privučete neke nove veze u svoj život ili vaši bližnji počnu da vam poklanjaju više pažnje.

Krajem avgusta, dok se sunce susreće s Marsom i Merkurom u vašoj drugoj kući, naći ćete uzbudljive mogućnosti za posao, a čak biste mogli da pokrenute i svoje poslovne planove ili predstaviti svoje projektne ideje na (starom ili novom) poslu. Međutim, verovatno previše trošite, pa je dobro s vremena na vreme proveriti svoj bankovni račun i ‘smanjiti doživljaj’.

Devica

Početkom leta, od 21. juna do 21. jula, dok se Sunce useljava u vašu 11. kuću, vaš raspored će biti prepun društvenih aktivnosti. Možda se odlučite da se uključite u novo društvo ili ćete se viđate s prijateljima više nego inače. Osetićete da vas drugi podržavaju i podstiču.

Od 22. jula do 21. avgusta, Sunce će se useliti u vašu 12. kuću i napokon ćete dobiti malo vremena za sebe. Međutim, možda ćete osetiti pad energije, a pasivnost vas podstakne da počnete da razmišljate o svojim ciljevima i koracima koje želite da napravite kako biste se približili tom cilju. U fokusu će vam biti i vaše mentalno zdravlje, a i više ćete se pozabaviti svojim osećanjima.

Pred kraj avgusta Sunce će se sastati s Marsom i Merkurom u vašem znaku, a vi ćete biti spremni da se ponovo aktivirate i spremno krenete prema ostvarenju svojih ciljeva u privatnom i poslovnom životu. Bićete fokusirani na sebe i smišljaćete načine kojima ćete svoje potrebe učiniti prioritetom.

Vaga

Možda ćete primetiti značajna zbivanja u karijeri koja se događaju početkom leta kad Sunce ulazi u vašu 10. kuću. U periodu od 21. juna do 21. jula postoji mogućnost da dobijete bolju poziciju na poslu.

Biće vremena za opuštanje i druženje kad se Sunce useli u vašu 11. kuću tokom perioda od 22. jula do 21. avgusta. Mogli biste mnogo više da se družite s prijateljima, a mogli biste da stvorite i nova poznanstva ili prisustvujete raznim događajima .

Pred kraj avgusta, sunce će se sastati s Merkurom i Marsom u vašoj 12. kući, a vi ćete se osećati iscrpljeno. Takođe, na površinu mogu da isplivaju brojne emocije koje ste potiskivali i koje više nećete moći da odlažete  već ćete morati da se njima pozabavite. Odvojite ovo vreme za odmor i razmišljanje pre nego što se sve na jesen ponovo pokrene.

Škorpija

Početkom leta ćete odlučiti da izađete iz svoje zone komfora. Sa Suncem koje se useljava u vašu 9. kuću, od 21. juna do 21. jula, možda se odlučite za putovanje u inostranstvo ili rizikujete s nekim potpuno novim iskustvima i avanturama. Mogli biste se odlučiti na kurs na neku određenu temu kako biste proširili svoje znanje o svetu.

Od 22. jula do 21. avgusta, dok se sunce premešta u vašu 10. kuću,  u centru pažnje će biti posao. Možda ćete se prilagođavati novoj poziciji ili se baviti većim projektima, ali u oba slučaja dobijaćete pohvale od šefa. Ljudi će primetiti vaše napore i s vremenom će vam se isplatiti.

Prek kraj avgusta, dok će se sunce susreće s Merkurom i Marsom u vašoj 11. kući, uhvatićete predah i moći ćete da provedete više vremena u druženju. Možda ćete se odlučiti provesti i deo slobodnog vremena u druženju s poslovnim saradnicima ili se pridružiti humanitarnom radu u vašoj zajednici.

Strelac

Početak leta ćete provesti u introspekciji. Sa Suncem koje se useljava u vašu 8. kuću, od 21. juna do 21. jula, mogli biste se usredsrediti na rad na sebi i na prekidanje negativnih obrazaca koje neprestano ponavljate. U vašem životu možda postoji veza koja vas prisiljava da se pozabavite sami sobom, a kod vas će se pojaviti želja da postanete intimni s nekim ko vam se već neko vreme sviđa.

Sunce se useljava u vašu 9. kuću od 22. jula do 21. avgusta, što bi moglo da dovede do mogućnosti za putovanjem i učenjem. Možda ćete biti motivisani da se prijavite na kurs ili provedete više vremena čitajući, pišući ili istražujući.

Na kraju avgusta, dok se Sunce useljava u vašu 10. kuću i povezuje se s Marsom i Merkurom, započećete veliku akciju na poslu. Možda imate veliki posao koji treba da završite, a mogli biste biti u centru pažnje više nego obično, piše Vogue. S druge strane, mogli biste aktivno da potražite nove mogućnosti za vašu karijeru i želeti da ostavite posao s kojim ste nezadovoljni.

Jarac

Početkom leta bićete usredsređeni na svoje bližnje, a Sunce će se useliti u vašu 7. kuću. Postoji mogućnost da od 21. juna do 21. jula provedete mnogo više vremena s romantičnim partnerom ili počnete bolje sa sarađujete ​​s nekim na poslu. Radićete na svojim veštinama i učiti kako da postignete bolji kompromis.

Kad se Sunce useli u vašu 8. kuću, između 22. jula i 21. avgusta, možda ćete jedan od svojih novih društvenih odnosa ozbiljnije shvatiti i probati da ga preselite u romantični. Želite da se emocionalno otvorite ili da s nekim podelite novac i resurse. Osim toga, možda ćete se zainteresovati za neku vrstu terapije ili se odlučite da sami radite na sebi.

Pred kraj avgusta,  dok se sunce susreće s Marsom i Merkurom u vašoj 9. kući, osećaćete se mnogo bolje. Imaćete razne planove za putovanja, a možda se odlučite i da posetite neko novo mesto. Postoji mogućnost da odlučite da nastavite školovanje ili krenete na kurs nečega što vas je oduvek zanimalo.

Vodolija

Početkom leta, kad će se Sunce useljavati u vašu 6. kuću, posao će okupirati većinu vašeg vremena. Od 21. juna do 21. jula želećete da zadržite ustaljenu svakodnevnu rutinu. Iako možda na poslu žonglirate s mnogo različitih zadataka odjednom, i dalje ćete biti svesni kako to utiče na vas i vaše zdravlje. Možda se odlučite da se posvetite zdravijim obrocima ili treniranju. Bićete jako svesni svog izgleda.

Tokom seljenja Sunca u vašu 7. kuću, od 22. jula do 21. avgusta, postoji potencijal da vam ‘oživi’ ljubavni život. Nova romantična veza bi mogla brzo da procveta ili biste mogli da blisko, kvalitetno vreme provedete sa svojim partnerom ili dobrim prijateljima.

Pred kraj avgusta, Sunce će se susresti s Marsom i Merkurom u vašoj 8. kući i naterati vas da se pozabavite sami sobom i otpustite sve izvore negativnosti u svom životu. To znači da ćete se možda rešiti nekih loših navika ili ljudi koji vam crpe energiju. Osim toga, mogli biste da trošite puno novca na velike investicijske kupovine.

Riba

Početak leta, sa Suncem koje se useljava u vašu 5. kuću, obeležiće puno zabave. Od 21. juna do 21. jula možda ćete više vežbati, a postoji velika mogućnost da ćete podstaći i okupljanje prijatelja kako biste zajedno uživali u noćnim izlascima. Možda ćete takođe biti nadahnuti za rad na kreativnom hobiju ili zanimanje izvan posla.

Kad se Sunce useli u vašu 6. kuću, u periodu od 22. jula do 21. avgusta, vratićete se svojoj svakodnevici. Možda će vas dočekati puno zadataka i obaveza na poslu pa ćete morati da počnete efikasnije da upravljate svojim vremenom. Mogli biste postaviti i bolje svakodnevne navike koje neguju vaše telo, poput zdravije ishrane ili joge.

Pred kraj avgusta, kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 7. kući, više ćete se posvetiti odnosima s najbližima. Možda ćete se odlučiti da više vremena provedete jedan na jedan s bliskim ljudima kako biste se opet s njima povezali, bilo romantično ili prijateljski. Ovo će biti vreme kad ćete pokušati da rešite probleme u vezi ili skupite hrabrost za raskid.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Pametno birajte: Ovo su najbolji psi za muškarca

Read Next

Najpoznatija eksort dama otkrila šta najviše uzbuđuje muškarce