VELIKA AKCIJA MODERNIH 3D SATOVA: Za samo 2.190 din ulepšajte izgled bilo koje prostorije!

Moderni 3D satovi daju prostoriji interesantan izgled i sam pogled na njega ulepšaće vam početak dana. Ukoliko imate neiskorišćen zid, ili neki prazan deo, 3D sat će se savršeno uklopiti. Potpuno će promeniti enterijer i dati mu poseban šmek. Sve to možete da postignete sada po izuzetno niskoj ceni – samo 2.190 rsd! Akcija traje do nedelje, 25.04., u ponoć, tako da vam toplo preporučujemo da pogledate modele, odaberete onaj koji vam najviše odgovora i kroz par dana uživate u ovoj divnoj promeni.

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Sat T4341B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

hangar, Hangar satovi, zidni sat

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na

sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, posniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi

Naredni model, T4309B, postoji takođe u crnoj i srebrnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže

kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje(baterija nije uključena u komplet).

Sat T4309B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi

Sledeći model 3D sata, T4325S, dizajniran je kao kombinacija crtica i brojeva. Prelepe je srebrne boje koji pored 3D efekta ima i efekat brušenog aluminijuma. Njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma I on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet).

Linera satovi

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1×1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa

kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Izaberite da li vam više odgovara u SREBRNOJ ili CRNOJ boji. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Takođe ga možete videti u SREBRNOJ i CRNOJ boji.

Linera satovi

Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu modernih i pristupačnih predmeta za uređenje prostorije.

* Svaki sat ima garanciju koja važi 2 godine.

** Akcijske cene traju do nedelje, 25.04., u ponoć.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Kjungšin kejbl otvorio fabriku u Smederevskoj Palanci

Read Next

OLIVERA KOVAČEVIĆ (54) O ŽIVOTU U PEDESETIM: Estetske korekcije u određenim godinama su stvar lične higijene!