VATRENI NASTUP KIPARSKE PREDSTAVNICE ZAPALIO JE ROTERDAM, ALI CRKVA JE OSUĐUJE: Malo je falilo da ne ode na Evroviziju!

Ovogodišnja predstavnica Kipra na Evroviziji, Elena Tsagrinouplasirala se u finale u Roterdamu s pesmom “El Diablo (Đavo)” i jedna je od favorita za pobedu.

Međutim, iako je osvojila srca publike svojim vrelim nastupom u golišavoj i svetlucavoj haljini sa plesačicama na bini koje su bile odevene u crvene kombinezone, u njenoj zemlji negoduju ističući da pevačica “veliča đavola”. Štaviše, pokušali su da spreče da Elena uopšte i ode na Evrosong.

Naime, pojedini hrišćani tražili su da se povuče pesma zbog, kako tvrde, satonističkih konotacija u tekstu. Numeru je oštro osudila kiparska pravoslavna crkva i još neka udruženja smatrajući da odstupa od hršćanskih vrednosti, pa su od nacionalne televizije tražili njeno povlačenje sa takmičenja.

[embedded content]

Ali, to se ipak nije dogodilo i predstavnici javne televizije stali su u odbranu pesme tvrdeći kako su stihovi pogrešno protumačeni.

Iako Elena u refrenu peva kako se zaljubila u đavola, pesma zapravo govori o devojci koja voli muškarca “zlog poput samog đavola” i njihovoj o nasilnoj vezi.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

NAJPRECIZNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2021. GODINE: Jednom znaku se smeši nezaboravna ljubavna avantura!

Read Next

UMRLI SU ZAGRLJENI: Bili su najlepši par Sarajeva, a njihova sudbina je najtužnija ljubavna priča koju ste čuli!(VIDEO)