UŽIVAJTE U SVOM OMILJENOM KUTKU: Samo jedan detalj učiniće vaš prostor potpuno drugačijim!

Proleće je uglavnom vreme za sređivanje vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Već ste počeli da razmišljate šta sve možete da uradite, promenite, pomerite…Nije potrebno da menjate sav nameštaj kako biste uneli potpuno nov i drugačiji izgled u prostoriji. Samo jedan efektan detalj je dovoljan da prostor učini modernim i kreativnim!

Zidni satovi uvek su praktična dekoracija koji će učiniti da soba izgleda potpuno drugačije. Za najmlađe je zidni sat u obliku balona sigurno pravi izbor. Dostupan je u crvenoj, plavoj ili narandžastoj boji. Svako dete će ga poležeti u svojoj sobi, a tako će i lakše naučiti da gleda na sat. Dimenzije su mu 27cm (širina) x 14cm (visina). Sat koristi bateriju 1,5 AA i može biti vaš po ceni od 890 rsd klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Dečija dekoracija, Linera

Crna montažna podna polica je višenamenska – može poslužiti kao mini biblioteka za knjige i/ili časopise, može biti kuhinjski element, može se staviti u kupatilo, ili pak u spavaću sobu. Šta god da zamislite, moguće je. Ne zauzima puno mesta, a s obzirom na to da je crna, uklapa se uz sve boje zidova. Njene dimenzije su 130 cm (visina) x 41 cm (širina) x 31 cm (dubina) i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari. Cena je trenutno snižena i može biti vaša za samo 1.557 rsd. Naručite je klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava za ovu policu je besplatna.

Linera

Predsoblje predstavlja prostoriju koja pruža prvi utisak gostu kada uđe u vaš stan, kuću ili radno mesto. Zato je veoma važno da ono bude i sređeno kako bi se gost osetio dobrodošlim. U tome nam pomažu pažljivo odabrani elementi kao što je čiviluk. Predstavićemo vam 2 modela sa kojima ne možete da pogrešite.

Linera

3D zidni satovipostali su jedan od najpopularnijih trendova za uređenje. Ne iziskuju puno novca, vrlo lako se montiraju i sve što vam je potrebno jeste prazan deo zida.

Linera, Linera satovi, Linera zidni satovi

Klikom OVDEpogledajte celokupnu ponudu modernih, kreativnih i pristupačnih aksesoara za uređenje bilo kog prostora.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NAKON 40-TE OVE NAMIRNICE SU APSOLUTNO ZABRANJENE: Niste ni sveni koliko su opasne po zdravlje!

Read Next

NAŠA GLUMICA IMA TROJE DECE, 44 GODINE I TELO ZATEGNUTO KAO STRUNA: Ovo je tajna besprekornog izgleda Milene Vasić!FOTO