Uz omiljeni napitak do snažnijeg vrhunca: Trik za kojim su žene poludele

Šoljica jake kafe najčešće je ono što vam pomaže da se razbudite ujutru, ali ako je suditi prema novom trendu na TikToku, mogla bi da vam pomogne i u seksualnom životu. Naime, korisnice mahom ispijaju espreso pre seksa kako bi doživele intenzivniji orgazam.

Trend je doživeo uzlet kada je korisnica @cupofalexx_official objavila video tvrdeći da šoljica kafe pojačava orgazam za 50 posto. Ona, naime, tvrdi da će ispijanje espresa pre nego što se upustite u seks ili masturbaciju, doprineti mnogo intenzivnijem orgazmu.

Nađa Bokody, seks ekspert iz Australije, odlučila je da sama isprobati viralni trik i na društvenim mrežama je podelila svoje zaključke.

“To nije baš bilo vantelesno iskustvo koje je TikTok obećao, ali moj orgazam ipak se činio intenzivnijim nego inače”, otkrila je.

Kofein nije zamena za predigru

Slični tekstovi

“Iako je upitno da će jaka kafa rezultirati višestrukim orgazmima, teorija iza kofeinskog orgazma ima neka uporišta u nauci. Studija iz 2018. godine sprovedena na pacovima istraživala je korelaciju između unosa kofeina i seksa, a ženke pacova kojima je davan kofein doživele su više orgazama i bile su ‘raspoloženije’ za seks”, objasnila je Bokodi.

Međutim, ne postoji slična studija koja je sprovedena na ljudima pa je porazgovarala sa stručnjakom.

Ginekolog Džozef Sgroi rekao joj je da to nije u potpunosti isključeno, ali smatra da bi korist od kofeina u seksu verovatno bila mala. Doktor je istakao da kofein nije zamena za odgovarajuću predigru i povezanost s partnerom. “Zdravo poštovanje nadmašiće svaku korist koju biste mogli dobiti od kafe”, naglasio je.

Ako želite da i sami isprobate ovaj trik, budite oprezni. Iako nema rizika povezanog s ispijanjem kave pre seksa ako ste zdravi, odnosno ne patite od srčanih problema ili visokog pritiska, preterano konzumiranje kofeina može dovesti do niza neprijatnih nuspojava poput anksioznosti, nesanice i dehidracije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Trik da vam ulje više nikada ne prska iz tiganja kada nešto pržite

Read Next

Čudo: Osvojila zlato u osmom mesecu trudnoće! (video)