UZ NJIH ĆETE MIRISATI OD JUTRA DO VEČERI: Otkrijte najdugotrajnije parfeme za jesen i zimu, NJIH BIRAJU JAKE ŽENE

Polako ispraćamo leto i spremamo se za jesenju i zimsku sezonu. Hladnija sezona poznata je kao godišnje doba koje uveliko diktira promene unutar naše garderobe. Tako nešto više pažnje posvećujemo toplim modnim komadima, ali promene ne zaobilaze ni naše kozmetičke police.

Kada je reč o nezi, pripreme za jesen i zimu neretko se dotiču kozmetike čije formule postaju nešto bogatije, a izuzetak nisu ni omiljeni parfemi koji su sve samo ne dosadni i suptilni.

Poznato je da parfeme najčešće biramo u skladu s godišnjim dobom u kojem se nalazimo, pa su tako tokom hladnijih meseci mirisne note nešto raskošnije i drvenaste.

Za razliku od drugih proizvoda za negu, parfem ima tu moć da u nama podstakne najlepše osećaje i probudi drage uspomene na koje nas sam miris asocira.

Upravo zato pridajemo toliko pažnje kada biramo novu bočicu parfema s kojom ćemo obogatiti svoju kozmetičku policu, a ako ste u potrazi za svojim novim mirisom, u nastavku smo izdvojili nekoliko parfema s kojima ove jeseni i zime nećete pogrešiti.

1. YSL LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE

2. MON GUERLAN

3. PRADE LA FEMME PRADA

4. TOM FORD BLACK ORCHID

5. THIERRY MUGLER ANGEL

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Građani Evrope zavrću slavine, da li ima izlaza iz energetskog začaranog kruga

Read Next

RUSKA ANA FRANK: Zvala se Tanja, pisala je dnevnik i doživela STRAVIČNU sudbinu koju ne zaslužuje nijedno dete