UVEK PUNA BATERIJA: Uštedite vreme i energiju sa magnetnim usb kablom za sve vrste mobilnih telefona!

Sa razvojem tehnologije stvorilo se i mnoštvo dodataka za pametne uređaje.

Danas nam je najbitnije da uvek imamo pri ruci kablove i punjače kako se ne bi desilo da se baterija isprazni onda kada nam najviše treba ( što se dešava u 99% slučajeva i događa). Što kraće traje proces punjenja baterije – to bolje! Sada se i kod nas pojavio proizvod koji će vam omogućiti da napunite pamtni uređaj u rekordnom roku!

U pitanju je magnetni kabl koji ćete obožavati. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja i dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

USB kabl

Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približite kabl. Za samo jedan trenutak kablće se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl

LED indikator koji je apliciran na kabluupaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kablvidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim.

Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

hangar, USB kabl, hangar kabl

Ovaj fenomenalni magnetni USB kabl naručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.190 rsd.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

DESETOMINUTNI TRENING, VOĆNI KUP JE BIO NJEN OMILJEN SLATKIŠ: Kako se hranila i trenirala Merilin Monro? (FOTO)

Read Next

ISPROBAJTE TRIK SKARLET O HARE: Nanesite rumenilo savršeno, prema obliku svog lica i pronađite idealnu nijansu!