Usporite: 6 najčešćih greški koje muškarci prave u oralnom seksu

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite dodirivati i druge delove tela. Možete istovremeno, na primer, prstima se malo poigrati sa bradavicama svoje partnerke

1. Jezik vam prebrzo radi
Muškarci, budite nežni i radite to polako. Žena neće više uživati ako ubrzate i previše pritiskate njen polni organ jezikom – baš suprotno, užitak će biti manji.

Osim toga, ono što jezikom želite da pronađete je njezin klitoris, a jednom kada ga nađete, senzualno kružite po njemu. I još jedna stvar, neka oralni seks ne traje predugo, to nije takmičenje u izdržljivosti.

2. Želite da vam sedne na lice
Žene kažu da im je oralni seks puno draži kada ne sede na muškarčevom licu, već kada opušteno legnu, posebno kad se radi o početku veze. Kasnije, kada se oba partnera opuste jedno uz drugo, tada je pravo vreme za početak eksperimentisanja.

3. Zanemarujete ostale delove tela
Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite da dodirujete i druge delove njenog tela.

Slični tekstovi

4. Ne pratite njezine kretnje
Kao tokom klasičnog seksa, tako i kod oralnog – žene vole da pomeraju telo kako bi im zadovoljstvo bilo što veće. Obratite pažnju na njene pokrete i sledite ih…

5. Previše žurite
Ženama treba više vremena da dođu do orgazma nego muškarcima. Kako prenose mediji, prema seksualnoj savetnici dr. Lauri Berman, ženama je prosečno potrebno 20, a muškarcima 7,5 minuta

Zbog toga, budite strpljivi i ne požurujte njen orgazam. Osim jezika i usana, koristite i ruke.

6. Razočarani ste ako ne svrši
Mnogim ženama je potrebna mentalna stimulacija nad vizualnom ili fizičkom, a muškarci su skloniji oslanjati se na taktilne reakcije i seksi vizualizacije, kaže seks-terapeut Ian Kerner.

Na primer, ženi se može dogoditi da joj misli malo odlutaju iz nekog razloga i da to nije njen najbolji dan za seks. Imajte razumevanja i nemojte pokazivati razočaranje ako vaš oralni trud ne urodi vrhuncem, prenosi Men’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Hit: Džinovska patka zvezda univerziteta u Engleskoj (foto)

Read Next

Preporuka EK: Dozvoliti vakcinisanima da putuju u EU