URADITE 1 JEDNOSTAVNU STVAR I IZBACITE SVU LOŠU ENERGIJU IZ SVOG TELA I UMA: Isceljujući ritual koji vam može uvek pomoći

Da li ste nekad zagrlili drvo?

Možda zvuči blesavo, ali kada biste znali koliko zagrljaj drveta pozitivno utiče na vaše mentalno zdravlje i energiju, svakog dana biste zagrlili drvo u obližnjoj šumi ili parku.

Pisac Metju Silverston u svojoj knjizi “Blinded by Science” otkriva nam koje zapravo blagodeti ima zagrljaj drveta.

12 NAJLEPŠIH CITATA O ČUDESNOJ PRIRODI: Srećan vam Dan planete Zemlje!

Grljenje drveta pomaže kod ublažavanja anksioznosti, lošeg raspoloženja i ADHD sindroma. Kaada zagrlite drvo, to vam može doneti brojne blagodeti po mentalno zdravlje, ali ne smemo zaboraviti i da je priroda lekovita i po stanje duha.

izbacite-losu-energiju-isceljujuci-ritual-zagrlite-drvo_160645406

Kada vas boli glava, ili ne možete da sredite misli, patite od nesanice ili vam je teško da donesete odluku, zagrlite drvo i što više vremena provedite u prirodi.

Poznato je da sve u prirodi vibrira u različitim frekvencijama, zbog toga osećamo različitu energiju na mnogim mestima, u prisustvu odrešenih ljudi, situacija i predmeta.

Njeno veličanstvo – priroda

Metju Silverston veruje da drveće ima isceljujuće vibracije. Kada ste neraspoloženi i imate negativne emocije, zagrlite drvo i dopustite mu da upije vaše loše vibracije i ispuni vas pozitivnom energijom koja isceljuje.

Prošetajte parkom ili šumom i pronađite drvo koje vam se najviše dopada. Zagrlite ga i držite ga čvrsto bar 10 minuta. Dišite polako, zatvorite oči i vizualizujte kako drvo isceljuje vašu energiju. Kada završite sa grljenjem, naslonite se leđima na stablo i uživajte tako još par minuta.

Uživajte u blagodetima koju nam daruje priroda.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZASADI DRVO: Nove šume za nova pokolenja

Read Next

KO JE MELINDA GEJTS I ZAŠTO SE BAŠ SADA RAZVODI OD BILA: Šuška se da je za sve kriva jedna ŽENA!