U produkciji Telekoma Srbija nove sezone hit serija „Državni službenik“ i „Ubice mog oca“

Telekom Srbija i produkcijske kuće Dandelion Productions i Film Danas najavili su nove projekte i nastavak snimanja hit serija koje će na jesen obradovati gledaoce Superstar TV.

Telekom Srbija i dve izvršne produkcije radili su zajedno na nekoliko serija, a početak snimanja i njihove premijere očekuju se u narednim mesecima. Publika će uživati u petoj sezoni popularne serije „Ubice mog oca“, dugoočekivana serija „Pevačica“ kreće sa emitovanjem u septembru, dok je snimanje treće sezone kriminalističkog trilera „Državni službenik“ zakazano za kraj jula.

Pored toga, najavljeno je i snimanje nove serije „Bunar“, u kojoj Igor Đorđević tumači lik profesora filozofije Radomira koji se nakon seksualne afere sa svojom učenicom seli u jedno selo u Šumadiji, gde mu društvo pravi sestra koju glumi Nataša Ninković. Uz seriju „Bunar“, radi se i na razvoju nove serije „Baš Čelik“.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, rekao je da je Superstar TV u proteklih nekoliko godina osvojio poverenje gledalaca i postao sinonim za najprestižniji domaći serijski program.

Telekom Srbija

„Telekom Srbija uspeo je da produkcijom svetskog kvaliteta, a u saradnji sa partnerima, povrati popularnost domaćih serija i ispuni očekivanja ljubitelja različitih žanrova. Od samog početka, želeli smo da stvorimo prepoznatljivu srpsku produkciju zabavnog programa koja može da stane na crtu najvećim svetskim kućama, a sada sa ponosom mogu reći da smo u toj želji i uspeli.

Telekom Srbija nastaviće da pomera granice kvalitetnog televizijskog programa, kao i da pruža priliku talentovanim ljudima i kreativnim idejama da pronađu svoje mesto na malim ekranima“, izjavio je Lučić.

Producent Predrag Gaga Antonijević naveo je da je saradnja sa kompanijom Telekom Srbija prevažišla sva očekivanja, te da su brojni novi projekti logičan potez za obe strane.

„Uvek se trudimo da ono što izađe iz naših kuća bude na najvišem nivou, a posebno bih istakao rad na seriji Baš Čelik, koja predstavlja nešto što do sada nije rađeno u našoj zemlji. Raduje nas što ćemo, zahvaljujući saradnji sa Telekomom, na male ekrane doneti priču koju smo svi kao mali čitali i voleli. Produkcijski i scenaristički, ovaj projekat biće zaista kompetitivan na svetskom nivou – prvi pravi srpski blokbaster“.

Telekom Srbija

Producent Maksa Ćatović podsetio se početka saradnje sa Telekomom i rada na seriji „Državni službenik“, i najavio brojne projekte u budućnosti.

„Kao neko ko je u ovom poslu više od 35 godina moram da naglasim da se nikada više nije radilo. Cela naša branša, i glumci, i reditelji, i filmski radnici doživljavaju svoje magično doba, pre svega zahvaljujući Telekomu koji svakako prednjači po broju novih naslova“.

Superstar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ATRAKTIVNA PLAVUŠA U LETNJEM HITU: Poslušajte premijerno novi singl BUM

Read Next

KRALJ NIKOLA JE IMAO 9 ĆERKI, ZBOG ČEGA JE PROZVAN TASTOM EVROPE: U našoj Crnoj Gori, oduvek su živeli najbolji Srbi!