U PETOJ DECENIJI JEDE SVE ŠTO JOJ PADNE POD RUKU, A IZGLEDA DUPLO MLAĐE: Evo koja je tajna savršene linije pevačice

Iako je već zagazila u petu deceniju i na pragu je 42. godine naša pevačica i igračica Vesna Đogani može da stane na crtu i duplo mlađim devojkama po pitanju fizičkog izgleda.

Naime, kilaža joj je idealna a telo zategnuto kao praćka, mnogi bi rekli da izgleda savršeno. Evo šta ona kaže kako to uspeva i ko ili šta je zaslužno za njen izgled.

Vesna Đogani
foto: Printscreen Instagram/ djoganivesna

Vesna tvrdi da je za njenu zanosnu figurnu zaslužna fizička aktivnost, više nego ishrana, te da je postepeno uvodila treninge u svoju rutinu. Vremenom, treninzi su postali njen stil života.

– Prvo sam krenula sa dva treninga tokom nedelje, jer pre toga nisam ništa trenirala. Kasnije smo dodale tri treninga nedeljno i tako smo trenirale sve jače i jače. Hoću da kažem da je fizička aktivnost jako bitna. Zdrav tuh i trening su bitna stavka. Svako neka oslušuje sebe, svoje telo i potrebe – kaže Vesna koja ishranu nije korigovala.

Vesna Đogani
foto: Printscreen Instagram/ djoganivesna

Ako mi se jede nešto kalorično poješću to u tom trenutku a kajaću se posle. Jedino zbog svog posla ne smem da pijem gazirano, zbog glasa. Jedem girckalice, sve i svašta. Kada vidim da sam preterala doziram određene namirnice i to je to – kaže Đoganijeva.

Bonus video:

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Реми Њукасла и Евертона, Тотенхем пропустио прилику за четврто место

Read Next

MRAČNA STRANA NIKOLE TESLE: Psihičke padove lečio je neverovatnim izumima i ludim idejama o kojima malo ko zna