Tvrdi da je došao iz 2582. i ima strašno upozorenje za čovečanstvo

Jedan neobični korisnik TikToka upozorava gledaoce da moraju da budu ‘pripremljeni’ za užas koji nam dolazi – i ostanu kod kuće.

Čovek koji tvrdi da je putnik kroz vreme iz 2582. godine predviđa da će se Zemlja suočiti s nestankom energije u trajanju od tri dana u sledećoj deceniji. U bizarnom videu neimenovani muškarac upozorava da će naša planeta zaroniti u 72 sata mraka i poziva ljude da počnu da se pripremaju za taj fenomen.

@timetraveler2582

⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ #timetravel #timetraveler #future #unknown #fyp #real #news #fy

♬ original sound – Timetraveler2582

Iako govori potpuno neproverene stvari, ljudi “pasu” – jer je samoprozvani putnik kroz vreme skupio neverovatnih 636.000 sledbenika na TikToku, gde njegovi videozapisi imaju ukupno sedam miliona lajkova.

Slični tekstovi

Njegova objava u kojoj tvrdi da će trodnevno zamračenje izazvati haos na Zemlji za svega pet godina pogledalo je više od 425.000 korisnika. U opisu videa kaže: “Verovali ili ne, ovo se doista dogodilo 6. juna 2026.”

I opet – ostanite kod kuće!

Autor savetuje da, kada dođe do zamračenja, ne gledamo u nebo i u svetlo koje će dolaziti iz piramida. Takođe dodaje da tokom ta tri dana nipošto ne upotrebljavamo dostupne ovozemaljske izvore svetlosti. U obzir dolaze jedino – sveće.

Ovaj korisnik TikToka upozorava pratioce da moraju da budu “pripremljeni” za događaj koji sledi i ostanu kod kuće do kraja toga trodnevnog razdoblja. Među hiljadama komentara, mnogi su želeli da saznaju više detalja o “svetlima iz piramida” i onome šta će se dogoditi nakon toga.

@timetraveler2582

⚠️Other dimensions are part of another simulation that can sometimes link together.⚠️ #simulation #timetravel #timetraveler #2021 #fyp #real #foryou

♬ original sound – Timetraveler2582

Nikome nije svejedno

Jedan korisnik je napisao: “Neću lagati, stavio ovaj datum u svoj telefonski kalendar kako bih se mogao da se pripremim za Sudnji dan, ali vrlo sam sumnjičav.” Drugi je dodao: “Molim vas, recite mi da ovo nije istina, bojim se mraka i nemamo sveće. Možemo li da koristimo televizore i mobilne telefone?”

Da vas odmah umirimo, sve je veća lista profila na društvenim mrežama koje vode fanatici koji tvrde da dolaze iz budućnosti dok izbacuju svoja sumanuta predviđanja propasti i mraka. U jednom snimku čovek je tvrdio da je otišao u 8973. godinu i vidio telepatske kiborge koji su zamenili ljude.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ima najbolji album: Pevač u 80. godini obara rekorde (foto)

Read Next

Kancelarija za KiM: Provokacija Prištine neuspešna kupovina vremena