TUŽNA ISPOVEST ŽENE O BORBI SA RAKOM DOJKE: Ceo život mi se okrenuo naglavačke, za mene je kasno, ali za druge nije!

Napipala sam kvržicu na desnoj dojci pod tušem, instinktivno sam znala da nešto nije u redu. Pogledala sam malo bolje i videla da se bradavica preokrenula, koža uvukla i na jednom delu se pojavio osip”, započela je svoju ispovest o borbi sa rakom dojke Niki Nevman (33) iz Velike Britanije.

Taj trenutak koji joj je promenio život dogodio se pre tri godine kada je pozvala lekara i zakazala pregled. Doktor ju je odmah uputio u bolnicu gde joj je odrađen niz pregleda, među kojima su mamografija i biopsija.

” Zapravo mi nije bio potreban lekar da mi kaže da imam rak, to sam već znala “,  dodala je i napomenula kako je oduvek posebno pazila na grudi jer u njenoj porodici već bilo tumora tog tipa.

Ali, nije mogla znati da je rak metastazirao i zahvatio kosti, pa da je u 4. fazi bolesti. Nakon tog šoka usledio je novi kada je pitala lekara koliko života joj je ostalo.

– Trebalo mi je zaista puno vremena da se pomirim s tim. Ceo život nam se okrenuo naglavačke. U jednom trenutku smo verovali da ćemo imati porodicu i voditi normalan život kakav svi imaju i odjednom vas bace u ovaj brod s gomilom drugih ljudi za koje niste ni znali da postoje”, kaže ova mlada žena.

Morala je pronaći snage u sebi da nastavi sa životom. 

– Čudno mi je da to izgovorim, ali rak mi je probudio nagon za životom, kao da do tad nisam živela”,  rekla je i priznala kako na društvenim mrežama otvoreno govori o svojoj bolesti i lečenju, o svojim emocijama, strahu, sreći…

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

NAKON 40-TE OVE NAMIRNICE SU APSOLUTNO ZABRANJENE: Niste ni sveni koliko su opasne po zdravlje!

Read Next

NAŠA GLUMICA IMA TROJE DECE, 44 GODINE I TELO ZATEGNUTO KAO STRUNA: Ovo je tajna besprekornog izgleda Milene Vasić!FOTO