TSC produžio ugovore sa četvoricom fudbalera

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović istakao je da je klub veoma zadovoljan što je uspeo da produži ugovore sa igračima koji su svojim kvalitetom, odgovornim ponašanjem i odnosom prema radu to zaista i zaslužili.

“Do kraja sezone ima još pet kola i verovatno će biti potpisivanja ugovora i sa novim igračima, pojačanjima, ali o tom potom. Očekujem da se svi igrači koncentrišu na to da preostala kola odigramo maksimalno dobro i da pokušamo da pobedimo u što više utakmica”, kazao je Jovanović.

Golman Nemanja Jorgić je naglasio da mu je veliko zadovoljstvo što je produžio ugovor sa klubom.

“Šest i po godina sam u klubu koji odlično poznajem i koji poznaje mene i nije mi bilo teško da se odlučim za nastavak saradnje. Na meni je da nastavim da se maksimalno trudim i da se dokazujem na svakom treningu i na svakoj utakmici na kojoj dobijem šansu kako bih opravdao poverenje ljudi iz kluba”, rekao je Jorgić.

Desni bek Boris Varga izrazio je nadu da će zahvaljujući produženom ugovora imati priliku da se ponovo raduje kada klub sledeće godine, kao i prethodne, uspe da izbori plasman u Evropu, što je i cilj.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Lalatović: Zvezda nije nepobediva, znamo njihove mane

Read Next

Nina Stojanović u glavnom žrebu Madrida