Trikovi za zavođenje devojke preko društvenih mreža

Najpre je to bilo uzbudljivo, kasnije pomalo blam, a danas neminovnost – priznajmo da smo svi makar jednom pokušali da osvojimo devojku preko društvenih mreža.

Bez obzira na to jesmo li je prvi put primetili upravo u tom virtuelnom prostoru ili smo je upoznali u klubu i čim smo stigli kući pronašli njen profil i dodali je, gotovo da ne postoji muškarac koji nije na ovaj način okušao sreću.

Međutim, iako smo toliko na društevnim mrežama da se svi osećamo kao maheri na njima, postoji nekoliko stvari koje mogu za jedan sekund da vam pomute teško sticanu slavu i unište sve šanse da je smuvate.

Evo šta nikada ne smete da zaboravite.

PRAVILO SMAJLIJA

Slični tekstovi

U seksualnom kontekstu, smajliji su, logično, glupi i dosadni. Detinjasti, čak.

Dakle, ako želite da joj delujete kao zreo, samopouzdan muškarac vredan njene pažnje, NIKAKO ne završavajte apsolutno svaku poruku smajlijem i ne trudite se stavite svaki mogući. Jedan običan   je sasvim u redu, ali zamislite da vam stižu poruke sadržine Šta radiš?  , S kim?  , Nemoj da zezaš o_O jedna za drugom… Infantilno, priznaćete.

Daleko bolja opcija je da razgovarate kao odrasla osoba. Ovako detinjast vid komunikacije pokazuje da ne umete da verbalizujete svoje zamisli, a postoji li devojka kojoj je to privlačno?

NIJE VAŽNO SAMO LICE

Kako je pokazalo jedno istraživanje, privlačnost se zasniva na trenutnom utisku, što znači da ne tražimo samo da neko fenomenalno izgleda, već i zajednička interesovanja. Kada ugledamo neku osobu, ne gledamo samo njene biologijom date fizičke atribute, već i način oblačenja i aktivnosti potencijalnog partnera.

Dakle, nemojte samo da se fotografišete u manekenskim pozama, nego pokažite i šta čitate, gde izlazite, šta vas zanima. Naravno, isto potražite i na njenom profilu – možda ona za kojom čeznete nije neko s kim biste se složili.

UMERENOST

Ovakav način upoznavanja pruža nebrojene mogućnosti, a među njima i ono što mnogi, nažalost, koriste – laž.

Ovo, i to nikada nemojte da zaboravite, nije dobra ideja. Svakom napisanom rečju vi težite da se vidite i upoznate lično, a kada se to dogodi, ona će neminovno saznati sve ono što ste pokušali da sakrijete.

Zato kada o sebi govorite pohvalno (jer ko je lud da ističe svoje mane?), imajte mere i ni u kom slučaju ne predstavljajte sebe u pogrešnom svetlu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Zapadni teoretičari zavere ponovo izvrću Novakove reči

Read Next

Marihuana – lek ili karta za narkomaniju